GENEVA 2012 LIVE: Noua generaţie Outlander, atracţia standului Mitsubishi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2012
Mitsubishi a lansat la Geneva noua generaţie a modelului Outlander. SUV-ul japonez vine cu 7 locuri şi cu o gamă de motoare noi.

Japonezii continuă să ia cu asalt piaţa europeană, mare pasionată de SUV-uri compacte sau mari. Mitsubishi a conştientizat acest trend şi plusează anul acesta la Geneva cu noua generaţie a modelului Outlander.

Noul Outlander păstrează dimensiunile şi proporţiile generaţiei actuale, diferenţele constând în modul în care designerii şi inginerii Mitsubishi au lucrat detaliile.

Primele informaţii oficiale arată că noul Outlander va avea sub capotă două motoare: unul pe benzină şi unul diesel, ambele disponibile atât în versiune 4x2, cât şi în versiune 4x4. Acestea sunt construite pentru a atrage clienţi indiferent de preferinţele acestora. Motorul pe benzină este un MIVEC de 2.0 litri, iar cel diesel un 2.2 MIVEC. Ambele vor dispune de Start-Stop şi, opţional, de o cutie automată cu şase trepte.

Comentarii (4)

  • interesant,oricum evoluat fata de precedentul
    3 3
  • ce interior oribil... si la design si la materiale
    5 1
  • Made in P.R. ...J
    Spatele are ceva din Lexus,fata si interiorul miros a...China. Apropo de chinezi,cautati pe net Great Wall Hover H5 si....vai vorbim.Cu motorul cel nou de 2.0 TDI si 150 CP sigur incep asaltul in Europa. Si vor avea succes!
    2 1
  • pt T43
    hei, stii cum se zice, cand pisica nu ajunge la branza, comenteaza! vezi-ti de dusteru tau care are 3 stele ca matizu! daca nu ai condus niciodata un mitsubishi nu mai comenta! Da, cu motorul de 2,2 Diesel primul din lume cu distributie variabila ca si cel de 1,8 de la asx, va avea cel mai mic consum din clasa si cea mai mare putere per cilindree! bravo mitsubishi!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru