Mitsubishi lansează la Geneva un model surpriză - prima imagine

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.01.2012
Niponii vor aduce la Geneva un model surpriză, menit să introducă o nouă filosofie de design. Mitsubishi a prezentat şi un teaser care trădează aspectul frontal al maşinii.

Mitsubishi pregăteşte o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva. Constructorul japonez va aduce un model complet nou, anticipat încă de pe acum cu un teaser oficial menit incite fanii mărcii. Imaginea trădează aspectul frontal al modelului, descris de Mitsubishi ca fiind "un vehicul inovativ şi premium". Totodată, premiera va marca startul unei noi generaţii de produse Mitsubishi şi va introduce o nouă filosofie, ghidată după sintagma "design inspirat de inginerie".

Pe viitor, constructorul nipon plănuieşte să dea naştere unei linii de crossovere şi SUV-uri adresate unei mase mari de oameni, cu trăsături ecologice şi cu o mai mare atenţie acordată fenomenului propulsiei electrice.

Unul dintre modelele care îşi propune să facă carieră în gama Mitsubishi este versiunea de serie a conceptului Mirage, expus toamna trecută la Salonul Auto de la Tokyo. Mirage va fi un model global de clasă mică ce va ajunge pe străzi chiar de anul acesta. 

via | autocar

Comentarii (5)

  • daniel
    Vw?
    Forma grilei si a farurilor seamana cu stilul actual de la Volkswagen
    5 8
  • sa fie oare noul lancer?
    0 7
  • Outlander... cred... sper...
    2 0
  • Opinie
    Aduce cu DS4. Mai putin grila radiatorului.
    0 2
  • Photoshop
    M-am jucat putin cu imaginea si cu siguranta este masina lor de teren, cea facuta in colaborare cu PSA, daca nu ma insel. Partea frontala aduce cu noile modele Citroen, in timp ce structura interioara a farului seamana cu cea de la noul Passat.

    P.S: Atat Mitsubishi, cat si Subaru, doua foste mari glorii ale lumii automobilistice, imi dau impresia ca si-au pierdut complet identitatea si cred ca usor usor vor avea soarta Saab.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru