Morgan va prezenta la Geneva modelul revizuit Plus 8

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.10.2011
Morgan va expune la Salonul Auto de la Geneva o versiune revizuită a modelului Plus 8. Sub capotă se va afla un nou motor V8, iar lista de dotări standard va fi ceva mai bogată.

Esential

80.000 de euro ar putea costa viitorul Morgan Plus 8.

Salonul Auto de la Geneva va marca un nou moment important în istoria Morgan. După ce a reinventat 3Wheeler, automobilul legendar cu doar trei roţi, constructorul britanic plănuieşte lansarea unei versiuni revizuite a modelului Morgan Plus 8. Se pare că producătorul a contactat deja câţiva clienţi pentru a le împărtăşi vestea, însă nu a furnizat prea multe detalii.

Este foarte probabil ca Plus 8 să vină cu aer condiţionat în standard, jantele de pe Aero 8 şi opţiunea unei transmisii automate. Ceea ce se va afla sub capotă rămâne însă un mister. Este cert însă faptul că vom regăsi un motor cu opt cilindri, numele Plus 8 sugerând chiar această trăsătură. Dacă până acum sub capotă s-au perindat unităţi de provenienţă Buick/Rover, BMW şi Ford, nici de această dată nu ar fi exclus să asistăm la instalarea unui propulsor de origine americană.

Viitorul Plus 8 va oferi opt culori de caroserie, cu posibilităţi numeroase de personalizare, însă numărul de exemplare va fi unul extrem de redus.

Asamblarea manuală şi caracterul exclusivist vor face ca preţul final să ajungă la aproximativ 80.000 de euro.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru