Ssangyong XIV-2 - surpriza coreenilor pentru Salonul de la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.02.2012
Ssangyong va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un nou concept, botezat XIV-2. Acesta anticipează un viitor SUV entry-level, poziţionat sub Korando.

Pentru ediţia 2012 a Salonului Auto de la Geneva, SsangYong a pregătit debutul unui concept nou, botezat XIV-2, o abreviere de la titulatura "eXciting User Interface Vehicle 2". Acesta ar urma să pregătească terenul pentru un SUV entry-level, poziţionat sub actualul Korando, care măsoară 4.16 metri lungime, 1.82 metri lăţime şi 1.56 metri înălţime.

Designul încearcă să combine aspectul impunător al unui SUV cu spiritul nonconformist al unui cabriolet. Pasajele generoase ale roţilor şi profilul puternic intră în contrast cu acoperişul din pânză, în stilul celui regăsit pe Fiat 500C sau pe Citroen C3 Pluriel.

Nonconformismul continuă şi la interior, unde Ssangyong s-a gândit la o dispunere ciudată a celor patru pasageri. Şoferul este poziţionat central, în timp ce scaunele celorlalţi trei ocupanţi sunt amplasate în spate.

Comentarii (1)

  • de noul Rexton ce auziti?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru