Salonul Auto de la Geneva 2013

Hyundai ix35 facelift debutează la Geneva cu un look proaspăt

Publicat Vineri, 01.03.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 12
Hyundai ix35 facelift debutează la Geneva cu un look proaspăt - Poza 1
În mod surprinzător, Hyundai aduce la Salonul de la Geneva faceliftul modelului ix35, crossover-ul care aduce cei mai mulţi clienţi europeni pentru brandul asiatic.

Pentru a spori atractivitatea gamei sale, dar şi pentru a inspira un look mai proaspăt unuia dintre cele mai bine vândute modele ale sale, Hyundai aduce la Geneva un ix35 uşor modificat.

Faceliftul va încerca să atragă noi clienţi cu câteva detalii estetice discrete. Cel mai important detaliu este prezenţa luminilor LED în spoilerul frontal. Blocurile optice au fost şi ele redesenate în interior, în vreme ce spoilerul a rămas neschimbat. Nu sunt detalii despre alte modificări la nivel exterior, însă am putea vedea la Geneva şi câteva modele noi de jante.

În schimb, Hyundai ix35 facelift promite îmbunătăţiri tehnice numeroase, printre care şi o gamă de motorizări mai eficientă. Tot la acest capitol trebuie să notăm prezenţa unui nou agregat pe benzină, de 2.0 litri GDI, cu injecţie directă, menit să-i ia locul actualului Theta-II, tot de 2.0 litri. Gama va marca şi prezenta unui diesel R cu o tehnologie de reciclare a gazelor de eşapament, abreviată LP-EGR.

Urmareste Automarket
La capitolul dinamică, Hyundai oferă şi un nou sistem de direcţie, botezat Flex Steer, care le va permite şoferilor să opteze între modurile Normal, Sport şi Confort pentru a personaliza nivelul de răspuns şi experienţa generală de condus.

La interior, Hyundai va miza pe materiale noi şi pe o lista de dotări ce va include faruri bi-xenon şi un nou ecran tactil.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Hyundai


Comentarii (12)

  • motorul ala de 2.0 gdi e f interesant, desi e aspirat.
    Power net:
    131 kW / 178 PS / 176 hp (JIS net)/ 6500
    Torque:212 Nm / 156 ft-lb/ 4700
    Fuel consumption
    average combined:l/100km:9.3
    10 10
  • pai si unde e faceliftul?
    18 7
  • Pai d-abia s-a lansat gogoasa asta!
    Acum are leduri si e o gogoasa faceliftata!
    15 10
  • ix35 este urmasul unui model mai rotunjor, respectiv Tucson.
    @Adm: Nu mi se pare o gogoasa. Daca vrei ceva mai barbatesc incearca-ti norocul cu un ix45 (sau Santa Fe, ca lu asta se pare ca i-au pastrat denumirea)
    7 7
  • @Adm: Pardon, commentul anterior este adresat @sIVW_83
    4 1
  • deci un look proaspat si un facelift in care cea mai importanta operatiune este punerea de becuri :))))))))))))))))))). Jalnic
    18 7
  • deci pt tinerii administratori deschisi la minte ai siteului automarket: faptul ca ca imi exprima parerea tragand concluzia banala asupra a ceea ce scrieti la modul : " Lookul proaspat si faceliftul sunt defapt punerea de becuri pe masina", caci profesionalismul din voi nu cred ca va zice ca aici intra motorizarile si directia........este considerat de voi un comentariu "de sters". Bravo baieti.
    8 6
  • pardon......am crezut ca m-ati cenzurat...retractez cu scuzele de rigoare.
    8 1
  • Prefer autobuzul 101.
    14 6
  • Are doar leduri şi atât?
    9 4
  • ChuckNorris
    O porcarie de masina...
    7 8
  • O masina perfecta.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru