Salonul Auto de la Geneva 2013

Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013

Publicat Luni, 18.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013 - Poza 1
Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013 - Poza 2
Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013 - Poza 3
Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013 - Poza 4
Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013 - Poza 5
Mercedes va oferi publicului şi o versiune specială a noului A45 AMG. Se va numi Edition 1 şi va fi vândută în paralel cu modelul de serie, timp de un an.

Ca şi în cazul lui CLA, Mercedes oferă o versiune specială de lansare, botezată Edition 1, şi pentru noul A45 AMG, versiunea de performanţă a modelului compact. Cum e şi normal, versiunea va beneficia de o serie de accesorii aerodinamice noi, de o listă de opţionale mai bogată şi va fi vândută doar în primul an de la lansarea modelului pe piaţă.

La nivel exterior, Mercedes A45 AMG vine cu o culoare albă Cirrus pentru caroserie, dar şi o serie de dungi în culoarea gri, regăsite pe capotă, pe acoperiş şi în lateral. Peisajul este completat de un pachet aerodinamic, ce include un eleron de mari dimensiuni, câteva modificări uşoare la nivelul spoilerului frontal şi un nou difuzor.

Urmareste Automarket
Nu lipsesc grila nouă, cu accente roşii, jantele de 19 inch, etrierii vopsiţi în roşu şi jantele de 19 inch din aliaj, încălţate cu pneuri de 235/35 R19.

Culorile alb şi roşu sunt dominante şi la interior, unde avem scaune AMG Performance, cu piele Artico şi microfibră Dinamica, cusături contrastante, un volan îmbrăcat în piele Nappa şi o eticheta ”Edition 1” pentru a sublinia exclusivitatea.

Esential 360 de cai putere oferă noul A45 AMG.
Sub capotă nu au fost pregătite modificări.
Se păstrează acelaşi motor turbo de 2.0 litri de 360 de cai putere, regăsit şi pe varianta standard.

Preţul pentru A45 AMG Edition 1, dar şi pentru versiunea de serie, va fi făcut public abia în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru