Salonul Auto de la Geneva 2013

Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Publicat Miercuri, 12.12.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 1
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 2
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 3
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 4
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 5
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 6
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 7
Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale - Poza 8
Primele imagini ale versiunii John Cooper Works a lui Mini Paceman au fost publicate pe internet. Modelul prezintă tratamentul clasic aplicat versiunilor JCW şi dezvoltă 218 CP.

MINI Paceman John Cooper Works a fost dezvelit pe internet înaintea lansării oficiale. Modelul reprezintă versiunea de performanţă a primului SUV al mărcii din Oxford şi vine cu acelaşi motor de 1.6 litri, care oferă 218 CP şi 280 Nm. În regim de overboost, unitatea furnizează 300 Nm. Paceman JCW are un timp 0-100 km/h de 6.9 secunde, indiferent de transmisia aleasă, fiind cu 0.1 secunde mai rapid decât fratele său cu cinci uşi. Viteza maximă a acestui model este de 226 km/h pentru versiunea cu transmisie manuală, respectiv 224 km/h pentru versiunea cu transmisie automată. În ciclul standard de test de consum de carburant al Uniunii Europene, Paceman JCW are un consum mediu de 7.4 litri la sută pentru versiunea cu transmisie manuală, respectiv 7.9 litri la sută pentru versiunea cu transmisie automată.

Mini Paceman este un Premium Sports Activity Coupe de segment C, construit pe platforma lui Countryman. Versiunea standard a lui Paceman a debutat la Salonul Auto de la Paris şi preia interiorul, dotările şi motorizările lui Countryman.

Versiunea JCW nu face nici ea excepţie, având chiar şi aceeaşi nuanţă exterioară şi acelaşi model de dungi longitudinale în fotografiile oficiale. Spre deosebire de Countryman, Paceman JCW prezintă şi un set de dungi paralele pe portiere, în partea inferioară a acestora, care au un design special.

Cel mai accesibil Mini Paceman oferit pe piaţa din România costă 25.234 de euro cu TVA inclus, preţ valabil pentru versiunea 1.6 Cooper de 122 CP. Cea mai ieftină versiune diesel a lui Paceman dezvoltă 112 CP şi pleacă de la 27.094 euro cu TVA inclus. Versiunea Cooper S a lui Paceman pleacă de la 29.946 euro cu TVA inclus pentru modelul cu tracţiune faţă, pe când Paceman Cooper S ALL4 pleacă de la 31.620 euro cu TVA inclus. Versiunea 2.0 diesel de 143 CP a lui Paceman pleacă de la 31.000 de euro. Clienţii care doresc motorizarea diesel de 143 CP, o transmisie automată şi sistemul de tracţiune integrală au în faţă un preţ de pornire de 32.674 euro cu TVA inclus.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via MINI


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru