Salonul Auto de la Geneva 2013

Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale

Publicat Vineri, 08.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 3
Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale - Poza 1
Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale - Poza 2
Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale - Poza 3
Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale - Poza 4
Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale - Poza 5
Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Chicago versiunea Nismo a lui 370Z. Motorul său de 3.7 litri dezvoltă 350 CP şi este acompaniat de o suspensie sport, un sistem de evacuare nou şi un diferenţial cu alunecare limitată.

Nissan 370Z a primit o versiune Nismo, dezvoltată de divizia de performanţă a mărcii nipone. Modelul a debutat la Salonul Auto de la Chicago, dar va fi disponibil ulterior şi pe piaţa din Europa. În comparaţie cu versiunea standard, 370Z Nismo are un motor de 350 CP, o serie de accesorii estetice suplimentare, dotări suplimentare şi o suspensie sport reconfigurată. Propulsorul V6 de 3.7 litri a primit o evacuare sport, alături un nou modul de control al injecţiei şi aprinderii. Nissan 370Z Nismo este oferit doar în compania unei transmisii manuale cu şase trepte, echipată în standard cu sistemul SynchroRev Match, care transferă puterea la roţile din spate prin intermediul unui diferenţial cu alunecare limitată.

Suspensia independentă a lui 370Z Nismo are arcuri noi, amortizoare sport şi bare de stabilizare realizate de inginerii Nismo. Împreună, aceste elemente oferă un plus de rigiditate şi o un nivel superior de manevrabilitate. Pachetul de rulare este completat de un set de jante din aliaj de 19 inch, echipate cu anvelope Yokohama Advan Sport Y. Sistemul de frânare este şi el realizat de Nismo şi prezintă furtune de performanţă, lichid de frână R35 Special II şi etriere vopsite în roşu.

Lista de dotări a lui Nissan 370Z Nismo include un sistem audio premium de la Bose, CD changer cu şase discuri, sistem handsfree cu Bluetooth. Versiunea Nismo a lui 370Z este disponibilă alături de o nouă nuanţă pentru exterior, "Magma Red".

Aspectul exterior este completat de o serie de elemente aerodinamice, cum ar fi o bară faţă redesenată, un spoiler spate, o bară de protecţie spate reproiectată şi un set de praguri laterale. Interiorul prezintă scaune sport cu logo-ul Nismo, pedale din aluminiu şi o placă de autenticitate care specifică exclusivitatea acestui model.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Nissan


Comentarii (3)

  • NFS taica!
    15 4
  • Beautiful beast !
    7 3
  • Am vazut-o pe viu la americani si mi s-a parut superba, mult mai frumoasa in realitate decat in poze. Bravo lor, isi merita fiecare leutz.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru