Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Ford Focus facelift a fost reperul standului mărcii americane

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Automarket
Comenteaza 11

Atunci când Ford Focus sau Fiesta primesc un update stilistic sau noi generaţii, timpul se opreşte în loc în birourile europene ale celor de la Ford. Cele mai importante două modele din gama prezentată în Europa de marca americană vor beneficia întotdeauna de o atenţie sporită din partea oficialilor Ford, iar asta s-a văzut şi la Geneva, acolo unde Ford a preferat să nu dilueze atenţia publicului cu alte informaţii care ar fi putut să atragă atenţia de la lansarea noului Ford Focus. Noi am văzut deja pe Focus facelift la un eveniment preview care a avut loc în luna fabruarie şi v-am povestit mai multe despre el. La capitolul "şi altele", noul Ford Mustang şi conceptul Edge, din care va ieşi probabil un SUV mare în viitorul apropiat, au ţinut să ne arate că gama oferită de brand este îndeajuns de mare încât să acopere toate gusturile.


Comentarii (11)

  • Edge e foarte ok. Tocmai am revenit din state unde am avut masina de la avis un edge 3.5 v6 280 caluti automat in varianta Limited. IN afara cutiei care e cam invechita( nu era powershift) masina a fost beton. Spatiu garla(am inteles ca ar fi pe platforma de Mondeo) dotari excelente , manevrabilitate la fel. Nu ma asteptam dar mi-a placut mult.
    Mai ales sunetul de v6 in mod sport :D
    8 2
  • Care ar putea sa fie reperul Ford la un salon auto care se desfasoara in Europa? F 150? Mustang Shelby? GT?
    2 4
  • mircea
    @mishazaitev
    Fiesta, Mondeo, Kuga?
    9 1
  • Dacia Plant
    Suna ciudat cand vorbim de o marca americana si cand o asociem cu, cuvantul Ecoboost. Parca Mustangul este alta mancare de peste.
    2 1
  • @Mircea

    In nici un caz. Focus este un mult mai emblematic decat toate modelele enumerate de dumneavoastra. Este primul care iti vine in minte cand spui Ford Europa.
    2 2
  • @mishazaitev
    Ford s-a adaptat (la fel ca mai toti producatorii) pietei mondiale. Daca stateau s-o arda cool cu modele specific americane ii manca falimentul. Visam Shelby dar nu avem bani nici de Focus. In 2014 Ford Europa e cam tot Ford, iar modelele de aici se vand bine si in State, Focus fiind un model emblematic si in US. F150, Mustang, sunt la categoria exotice, inclusiv la ei acasa. Iar Mustang, vechiul model era plin de elemente de Mondeo la interior.
    8 0
  • @@mishazaitev

    Aloooo? Nu intelege motivul revoltei tale, eu nu am spus altceva decat ca Focus este un model mult mai emblematic pentru Europa decat celelalte modele americane. Nu am spus in nici un caz ca ar trebui sa fie altfel. Modelele consacrate in US erau doar niste exemple despre cum nu ar trebui sa fie. De altfel Mircea mi-a replicat exact la obiect, dandu-mi ca exemplu alte modele care se comercializeaza in Europa care ar putea fi considerate repere. Asa ca tirada ta este complet lipsita de obiect.
    0 1
  • Edge arata foarte bine. Mi se pare unul dintre cele mai frumoase SUV-uri. Sper sa arate asa si in realitate.
    1 0
  • @mishazaitev
    cu scuzele de rigoare am citit textul repede si fara punctul pus dupa cuvantul "caz". Oricum, ce am scris era doar raspus (gresit ce-i drept), fara a fi o revolta. Din "tonul" scrisului cred ca altcineva are nevoie de pastile.
    0 0
  • @@mishazaitev

    E adevarat... tocmai am trecut printr-o viroza si am nevoie de pastile. Nu e cazul tau, deoarece pastile care sa-ti ajute capacitatea de intelegere nu exista. Daca nu esti capabil sa pricepi un text simplu, nu ma astept sa intelegi ca anumite cuvinte, "revolta" de pilda poate fi folosit si in sens metaforic. Haidi pa!
    0 2
  • erata : , pot fi folosite.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru