Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Porsche a adus Macan şi maşina cu care va reveni în Le Mans

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Mircea Meșter
Comenteaza 2

În 1998, când Porsche câştiga ultima dată în clasa-regină a Cursei de la Le Mans, puriştii Porsche nu-şi imaginau altceva în gama germanilor decât maşini sport din ce în ce mai evoluate echipate cu motoare performante pe benzină. La 16 ani de la acel moment, într-o perioadă interesantă al industriei auto, Porsche va reveni la Le Mans.

Lucrurile s-au schimbat însă cu 180 de grade între timp, iar vremurile şi tehnologia fac ca noul prototip destinat celei mai cunoscute curse de anduranţă din lume să fie un hibrid. Mai mult, lângă premieră mondială Porsche 919 Hybrid am putut vedea la Geneva noul Macan, adică al doilea SUV al gamei mărcii, prezent pentru prima dată la un salon auto european. Bonus pentru purişti: noul 911 Targa, care a fost prezentat iniţial la Detroit. The times they are a-changin', cum zicea Bob Dylan. Totul e să se schimbe înspre bine, iar semnele sunt pozitive din partea celor de la Porsche, care aşteaptă vânzări-record în 2014. 


Comentarii (2)

  • klausnake
    E prima oara cand ii dau dreptate lui Clarkson.
    Doamne,cat e de urat acest 919...
    In rest,Macan arata superb,la fel si Targa...
    1 4
  • @Klausnake
    e prototip de curse..., se referea la 918, o mica(mare) diferenta intre ele
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru