Salonul Auto de la Geneva 2015

Mercedes-Benz AMG GT3: primele imagini ale celui mai agresiv supercar din Stuttgart

Publicat Joi, 26.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mercedes-Benz AMG GT3: primele imagini ale celui mai agresiv supercar din Stuttgart - Poza 1
Mercedes-Benz AMG GT3: primele imagini ale celui mai agresiv supercar din Stuttgart - Poza 2
Mercedes-Benz AMG GT3: primele imagini ale celui mai agresiv supercar din Stuttgart - Poza 3
Mercedes-Benz AMG GT3: primele imagini ale celui mai agresiv supercar din Stuttgart - Poza 4
Mercedes revine în cursele de FIA GT începând cu anul 2016. Arma sa se numeşte AMG GT3 şi este aşteptată la Salonul de la Geneva. Până atunci, designul este trădat de mai multe fotografii oficiale.

La mijlocul acestei luni, Mercedes publica primele imagini de tip teaser ale viitorului AMG GT3, versiunea pentru competiţie a actualului supercar AMG GT. Se pare că producătorul din Stuttgart ţine mult la fanii săi şi le mai oferă un motiv de satisfacţie înainte de prezentarea oficială, anunţată pentru Salonul Auto de la Geneva, luna viitoare.

Mercedes a publicat şi mai multe imagini oficiale ale noului AMG GT3, înlocuitorul vechiului SLS AMG GT3 în cursele de FIA GT. Cum era de aşteptat, designul este unul extrem de agresiv, cu un kit de caroserie care transmite impozanţă şi care apropie foarte mult supercarul de asfalt.

Urmareste Automarket
Partea frontală beneficiază şi de o grilă a radiatorului complet nouă, cu bare verticale rare şi cu logo-ul Mercedes supradimensionat.
Inginerii germani au folosit tot felul de elemente estetice noi, menite să sporească apăsarea aerodinamică la viteze mari. Pasajele generoase ale roţilor vor fi însărcinate însă cu răcirea mai bună a frânelor şi cu găzduirea unor jante cu anvelope speciale. Pentru posterior, apăsarea aerodinamică este garantată de un eleron impresionant, vizibil chiar şi din poza frontală.

Deşi nu există informaţii despre propulsie, Mercedes AMG GT3 va folosi o versiune modificată a propulsorului V8 de 4.0 litri, regăsit pe modelul de serie. Noul Mercedes AMG GT3 va debuta oficial în sezonul competiţional FIA GT3 2016.

via wcf


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru