Salonul Auto de la Geneva 2016

Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser

Publicat Joi, 21.01.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 1
Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser - Poza 1
Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser - Poza 2
Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser - Poza 3
Puțin câte puțin: Opel GT Concept se dezvăluie treptat printr-o fotografie și un clip-teaser - Poza 4
Opel promite un concept spectaculos în lune martie, când la standul de la Geneva al producătorul german va fi dezvăluit noul Concept GT.

După ce Ford a luat lumea auto pe nepregătite anul trecut în luna ianuarie, prezentând o versiune modernă a modelului sportiv GT, începutul lui 2016 pare să le aparțină celor de la Opel. Germanii au început încă de săptămâna trecută să ne prezint imagini-teaser care-și propun să introducă treptat marea noutate a mărcii pentru Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în luna martie: noul Opel GT Concept.

Prototipul care va fi prezentat peste o lună și jumătate își dezvăluie astăzi, cu ajutorul unei fotografii și al unui clip video, forma inedită a evacuării duble centrale și o parte din zona frontală. 

Dacă evacuarea dublă este integrată în spoilerul posterior și este inspirată din Experimental GT, concept lansat în 1965 care a atras atenția prin faptul că a fost primul prototip produs vreodată de un constructor european, zona frontală ne este arătată pentru câteva secunde în clipul alăturat. Observăm atât forma blocului optic, care nu seamănă cu nimic din ceea ce oferă Opel în acest moment pe piață, cât și faptul că noul GT Concept va avea anvelope față roșii.

Și acesta este un "cârlig" în istoria mărcii, oferind un omagiu motocicletei futuriste Opel Motoclub 500, care a fost prezentată acum nu mai puțin de 88 de ani.

Mai multe informații și imagini cu noul Opel GT vor veni în cursul zilelor următoare, deci urmăriți Automarket pentru a fi la curent cu cel mai nou concept al mărcii germane.

Evacuarea dublă a conceptului Experimental GT fost baza de inspirație pentru spatele noului Concept GT de la Opel (foto jos).

Opel Motoclub 500, o motocicletă care în anul prezentării sale, 1928, era considerată una futuristă. Anvelopele roșii se regăsesc și pe noul Concept GT al celor de la Opel.

Comentarii (1)

  • Adrian Savu
    Opel este o marca speciala. Nu o avea cea mai buna tehnica dar ca design si idei de design este printre cele mai tari din lume si a fost asa mereu. Sigur va fi ceva superb si inca sper ca noul gt sa fie o calibra de fapt !
    i
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru