Salonul Auto de la Geneva 2017

Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner

Publicat Joi, 02.03.2017
de Mircea Meşter
Comenteaza 5
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 1
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 2
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 3
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 4
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 5
Opulent: cel mai scump SUV din lume primește o versiune și mai luxoasă. Acesta este Bentley Bentayga Mulliner - Poza 6
Când doar ceasul inserat pe bordul mașinii costă 150.000 de euro, este de așteptat ca versiunea dedicată Bentayga Mulliner să ofere un nivel greu de egalat la nivelul atmosferei interioare. Iar SUV-ul britanic face fix acest lucru.

În marea de premiere mondiale anunțate pentru Salonul Auto de la Geneva, versiunile speciale ale modelelor deja existente reprezintă noutăți de rang secund. Și totuși, atunci când vorbim despre o variantă și mai luxoasă a celui mai scump SUV din lume, lucrurile se schimbă, iar atenția tuturor se îndreaptă spre aceasta.

Vorbim despre noul Bentley Bentayga Mulliner, o versiune specială care reușește să adauge clasă peste ceea ce oferă în mod normal în catalog SUV-ul britanic, făcând apel la istoria mărcii din Crewe. În noua variantă, Bentayga vine cu o caroserie vopsită în două culori disponibilă în lista de opțiuni, o grilă frontală cromată dedicată și jante Paragon de 22 de inch.

Interiorul este și el atipic, oferind nuanțe diferite contrastante pentru locurile din față și cele din spate. mai mult, clienții vor putea alege între șapte scheme duale interioare care se vor potrivi cu exteriorul dacă acesta a fost comandat în versiune nuanțată Duo Tone.

Printre adăugirile exclusive pe care clienții le vor găsi în propria mașină dacă se orientează spre Bentayga Mulliner se numără un compartiment de răcire a șampaniei care oferă pahare din cristal Cumbria, un furnir special dezvoltat și ales de maeștrii Bentley pentru această versiune și tapițerie cusută în două nuanțe.

Evident, dintre opțiunile oferite de Bentley nu lipsește ceasul mecanic Mulliner Tourbillon Breitling, care este construit din 196 de componente individuale și care este reglat automat periodic de un mecanism special integrat în mașină.

Până și acest ceas poate fi personalizat: feța poate fi galbenă, albă sau auriu roșcat, în timp ce varianta superioară cu față neagră oferă opt diamante inserate care joacă rolul indicatoarelor orare. Prețul de bază al ceasului: 146.000 de euro.


Comentarii (5)

  • Imi plac doar jantele....si interiorul putin dar daca era brown era si mai frumos !
    3 7
  • Aici e vorba de renume,nu neaparat ca nu se poate egala ...credeti ca o alta firma n-ar putea sa faca o masina din aur de 24K ,diamante si si si...dar cine ar cumpara-o?! In schimb la cealata extrema se afla acele firme care si daca ar vinde rahat cu sigla(....) s-ar cumpara...
    16 4
  • julien
    maimutareala in toata regula
    7 7
  • Sunteti siguri ca atri citit textul inainte de print? Exemplu: Interiorul este și el atipic, oferind nuanțe diferite contrastante pentru locurile din față și cele din față.
    Ghici ce nu este in regula ....
    1 0
  • Si totusi n-am inteles cat costa 'corhazul asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru