Salonul Auto de la Geneva 2017

Studiul de design Sbarro Mojave ne arată ce pot scoate studenții unei școli de design atunci când au libertate absolută de creație

Publicat Joi, 02.03.2017
de Mircea Meşter
Comenteaza 0
Studiul de design Sbarro Mojave ne arată ce pot scoate studenții unei școli de design atunci când au libertate absolută de creație - Poza 1
Salonul de la Geneva nu va oferi doar concepte pregătite de mărcile cunoscute, ci și un studiu de design dezvoltat de elevii școlii de design franceze Espera Sbarro. Primul teaser ne dezvăluie o mașină retro-modernă de abordare steampunk.

Una dintre cele mai apreciate școli dedicate zonei auto din Europa este École Espera Sbarro, pe care designerul Franco Sbarro a deschis-o în Montbeliard pentru a forma și instrui tineri cu aptitudini și deschidere către domeniile mecanică și design. Iar partea de design este prezentă din ce în ce mai vizibil în prim-planul industriei auto, cei 30 de stagiari pe care Școala Sbarro îi instruiește anual etalându-și cunoștințele și viziunea într-un concept pe care Sbarro îl prezintă anual la Salonul Auto de la Geneva.

În acest an, studiul de design dezvoltat de stagiarii care plătesc 10.000 de euro pe an pentru 10 luni de cursuri practice și teoretice intensive se numește Mojave. Deocamdată avem în față o singură imagine-teaser a acestuia, însă din liniile dezvăluite de școala franceză de design deducem deja faptul că vom avea de-a face cu un concept inedit care amestecă liniile retro ale modelelor din anii '40-'50 cu o abordare modernă.

Informațiile legate de acest studiu sunt limitate în acest moment, singurele indicii care au reușit să iasă de sub chingi fiind faptul că Sbarro Mojavo are sub capotă un V8 de 4.0 litri pe benzină care dezvoltă 300 de cai putere trimiși spre axa spate. 

Automarket vă va oferi mai multe informații pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru