Salonul Auto de la Geneva 2017

Surprizele Mercedes pentru luna martie: E-Klasse decapotabil și un concept AMG, rival al lui Porsche Panamera

Publicat Joi, 23.02.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Surprizele Mercedes pentru luna martie: E-Klasse decapotabil și un concept AMG, rival al lui Porsche Panamera - Poza 1
Mercedes va folosi Salonul Auto de la Geneva pentru a dezvălui noul E-Klasse Cabriolet și un concept misterios al diviziei AMG. Lor li se adaugă alte câteva premiere importante, anunțate deja.

Mercedes a pregătit o desfășurare de forțe impresionantă pentru ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva. Germanii vor avea un stand plin cu premiere mondiale, printre ele numărându-se deja anunțatul G650 Landaulet, dar și edițiile speciale care sărbătoresc 50 de ani de la nașterea diviziei de performanță AMG.

De altfel, AMG promite o surpriză pentru Geneva. Este vorba despre un concept misterios, despre care nemții nu spun foarte multe. Primele speculații vorbesc despre Mercedes-AMG GT4, un sedan de performanță capabil să rivalizeze cu Porsche Panamera.

La Geneva vom vedea doar conceptul, urmând ca modelul de serie să debuteze ceva mai târziu, adică în 2018. Versiunea de serie va fi dezvoltată pe o platformă MRA, ceea ce va presupune folosirea unor materiale ușoare. Masa redusă și cei 600 de cai putere ai motorului V8 de 4.0 litri vor oferi performanțe demne de Porsche Panamera Turbo.

Tot la Geneva, Mercedes va dezvălui oficial și noul E-Klasse Cabriolet.

Varianta decapotabilă a fost confirmată deja de oficiali și de un teaser.

Noul E-Klasse Cabrio va fi oferit cu o bună parte din motorizările variantei coupe și va fi lansat în primă fază cu versiunea E400, propulsată de un motor cu șase cilindri, de 3.0 litri. Vor urma apoi versiunile ceva mai pământeși, precum și cele care poartă logo-ul AMG.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru