Salonul Auto de la Geneva 2018

Mercedes CLA Shooting Brake Night Edition: elemente de design din gama AMG și jante din aliaj de 18 inch

Publicat Vineri, 02.03.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Mercedes CLA Shooting Brake Night Edition: elemente de design din gama AMG și jante din aliaj de 18 inch - Poza 1
Mercedes CLA Shooting Brake va primi un pachet Night Edition care va include elemente de design împrumutate din gama AMG și jante din aliaj de 18 inch.

Mercedes a anunțat vineri lansarea unui pachet Night Edition pentru câteva dintre modelele sale din gama compactă.

Primul pe listă este CLA Shooting Brake, care va primi pachetul Night Edition cu ocazia Salonului Auto de la Geneva care își va deschide porțile în 6 martie. Până atunci, germanii au publicat o singură imagine cu acesta.

Mercedes CLA Shooting Brake Night Edition: date esențiale:

Pachetul Night Edition include blocuri optice LED și un badge cu numele Edition poziționat pe aripa față pentru a identifica vizual noul pachet;

Modelul va primi elemente de design specifice gamei AMG, inclusiv jantele din aliaj de 18 inch. Acestea vor fi complet negre, o premieră pentru un model Mercedes;

Germanii nu au publicat nicio imagine cu interiorul, însă menționează în cadrul comunicatului de presă că vor exista o serie de elemente albe, în special pe marginile gurilor de ventilație. De asemenea, cuvântul Edition este vizibil pe podea.

În plus, Mercedes a confirmat că pachetul Night Edition va fi disponibil pe 4 modele din gama compactă: CLA Shooting Brake, CLA, GLA și Clasa B, iar acestea vor primi inclusiv un pachet Night Edition Starlight care include o grilă a radiatorului cu inserții de diamante și jante AMG din aliaj de nuanță gri. Toate aceste versiuni vor putea fi comandate începând din luna aprilie cu orice motorizare disponibilă în gamă, iar livrările vor începe în luna iunie.

Via Mercedes


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru