LA SHOW LIVE: Standul Land Rover, "cucerit" de conceptele DC100 şi DC100 Sport

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.11.2011
Conceptele DC100 şi DC100 Sport au încântat privirile americanilor la Salonul Auto de la Los Angeles în standul Land Rover.

Land Rover a adus la Salonul Auto de la Los Angeles versiunile îmbunătăţite ale conceptelor DC100 şi DC100 Sport. Cele două modele prezintă potenţialul viitoarei generaţii a lui Defender şi modul în care va putea evolua aceasta. Debutul mondial al lui DC 100 şi DC 100 Sport a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt, iar modelele au fost primite cu entuziasm de public. De atunci, cele două modele au primit jante din aliaj cu un design diferit, iar versiunea cu hardtop a fost vopsită în nuanţa Heritage Blue. Modelul DC100 care urmează să fie expus la Los Angeles prezintă un sistem de admisie modificat, făcut să reziste la vaduri de apă adânci, alături de un set de suporţi de bagaje pe plafon.

Conceptul DC100 dispune de un propulsor diesel de 2.0 litri cu patru cilindri pentru a oferi un cuplu impresionant care trebuie să scoată modelul din orice problemă atunci când suprafeţele neîmblânzite îşi cer tributul. Conceptul DC100 Sport este o interpretare decapotabilă a lui Defender şi a fost creat pentru cei care îşi doresc un senzaţii cu adevărat speciale. El dispune de un propulsor pe benzină de 2.0 litri cu patru cilindri pentru a oferi senzaţii mai intense atunci când pedala este apăsată la maxim.

Atât DC100, cât şi DC 100 Sport sunt fabricate pe o platformă uşoară din aliaj mixt şi au un ampatament de 2.540 mm.

Comentarii (1)

  • Parca sunt facute din lego :) (bucati mari de lego)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru