OFICIAL: Noul Mercedes ML 63 AMG vine la Salonul de la Los Angeles

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.10.2011
Mercede sa confirmat oficial că cea mai puternică versiune a noii generaţii a SUV-ului ML va fi lansată la Salonul Auto de la Los Angeles, la mijlocul lunii noiembrie.

Fanii verisunilor AMG ale modelelor pe care Mercedes le scoate pe piaţă au motive să fie bucuroşi: noua generaţie Mercedes ML, prezentată de constructorul din Stuttgart în cursul lunii septembrie la Salonul de la Frankfurt, va primi în noiembrie o versiune AMG.

Noul Mercedes-Benz ML 63 AMG va fi dezvelit la Salonul de la Los Angeles, în 17 noiembrie. Motorul vechi, un V8 aspirat de 6.3 litri, va fi înlocuit de o unitate V8 twin-turbo de 5.5 litri similară cu cea pe care o regăsim pe recent lansatul CLS 63 AMG. Deşi Mercedes nu a dezvăluit încă puterea maximă a modelului său şi date despre performanţe, jurnaliştii de peste Ocean vorbesc de circa 525 de cai putere, un kit adiţional având posibilitatea de a "arunca" SUV-ul Mercedes la peste 550 de cai putere. Ambele versiuni vor fi controlate de o cutie automată cu şapte trepte şi vor dispune standard de pachetul 4MATIC.

Debutul european al noului ML 63 AMG urmează să aibă loc în primăvara anului viitor, cel mai probabil la Salonul de la Geneva.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • X5 = motor 4.4 si 555 cp. ML = 5.5 si 550 cp. RUSINE MERTZ........
    Din 5.5 twin-turbo trebuia macar un 560.
    4 9
  • modelul vechi are 544 din 5.5,asta zic ca va avea ceva mai mult dar nu peste 600 caci deja e mult ..si nu socot rusine caci consumul de carburanti difera putin cit si sprintul
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru