FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale lui Mercedes ML echipat cu pachetul AMG

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.04.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu viitoarea generaţie Mercedes ML, echipată cu pachetul AMG.

Fotografii de la Carpix au surprins viitorul Mercedes-Benz ML în timpul testelor. De data aceasta, modelul din imagini are un strat mai subţire de camuflaj şi este echipat cu pachetul AMG. Respectivul pachet implică fante de aerisire mari pentru bara de protecţie faţă, difuzor de aer spate restilizat, sistem de evacuare cu tips-uri polişate şi jante din aliaj uşor cu design AMG. Pachetul AMG include şi anumite modificări la interior, dar acestea nu au fost surprinse de obiectivele celor de la Carpix.

Pachetul AMG pentru ML conţine un set de scaune scoică, ornamente din Alcantara sau fibră de carbon, preşuri AMG, pedale din oţel inoxidabil, plafon vopsit în negru şi volan îmbrăcat în piele Nappa. Generaţiile precedente ale lui ML echipate cu pachetul AMG primeau şi un mod manual pentru transmisiile automate, care permitea controlarea precisă a treptelor de viteză şi schimbări de trepte ultra-rapide.

Din moment ce modelul ML are un strat de camuflaj atât de subţire, este aşteptat debutul modelului la un salon auto care va avea loc în următoarele luni.

Cel mai probabil, Mercedes-Benz ar putea să lanseze noul ML la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc în toamna acestui an.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (1)

  • dragos_thaci
    :)
    Nu stiu ce fante de aerisire mai mari la bara de protectie vedeti voi la acest model !!! Daca te uiti la sectiunea "Stiri similare", cu acel ML, bara fata este identica !
    In plus, ma indoiesc amarnic ca aceste banale jante standard de dimensiuni mici sunt din pachetul pachetul AMG.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru