Imagini oficiale cu Mercedes CL65 AMG facelift

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 24.09.2010
Oficialii Mercedes au oferit publicului primele imagini cu CL65 AMG facelift. Modelul constructorului din Stuttgart produce 630 de cai şi dezvoltă 1.000 de Nm.

Salonul Auto de la Paris se apropie cu paşi mari, iar constructorul german Mercedes a prezentat publicului imagini oficiale cu CL65 AMG, cea mai puternică versiune a coupe-ului german. Acesta ascunde sub capotă versiunea revizuită a propulsorului V12 twin-turbo de 6.0 litri.

În urma unor modificări minore, motorul lui CL65 AMG este capabil să producă 630 de cai, cu 18 cai mai mult decât versiunea anterioară, iar cuplul motor a fost limitat la 1.000 Nm. Mercedes CL65 AMG facelift sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.2 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 300 km/h.

La exterior, cea mai puternică versiune a lui CL a primit jante AMG de 20 de inch şi patru ţevi de evacuare ovale. Dinamica versiunii restilizate a lui CL65 AMG a fost şi ea îmbunătăţită de inginerii germani. Modelul constructorului din Stuttgart dispune de direcţia Direct Steer, de suspensiile active Active Body Control şi de Torque Vectoring Brake.

Via | Mercedes

Comentarii (7)

  • nasoala masina. audi e mai tare
    1 20
  • @gigel
    Cum poti compara o capodopera cum este CL cu Audi?...c'mon...give me a break.
    12 1
  • cocalar
    @gigel
    gigele lasa bautura
    10 1
  • harman kardon
    lasand caterinca de 2 lei a lui gigel la o parte masina arata f bine. Nu stiu dece insa mi se pare ca si S-ul actual si CL-ul sunt de o vesnicie pe piata. Cred ca trebuia sa fie putin mai accentuat faceliftul.

    Vad totusi ca masina este echipata su sistem audio harman kardon si asta ma pune pe ganduri cu privire la miscarea facuta de bmw prin trecerea la bang and olufsen. Exista un sistem mai bun intre cele doua sau e pur si simplu marketing ?
    3 1
  • DAca bmw 6 o sa arate ca si conceptul, desi sunt 2 masini cu caractere diferite, BMW 6 este mai fdrumos
    3 6
  • Victor
    Audi A9
    Este foarte probabil ca in urmatorii 2 ani sa apara pe piata un concurent Audi pentru Mercedes CL in persoana lui Audi A9, un coupe de super-lux bazat pe A8 si avand designul semnat de Giorgetto Giugiaro . Un concept care sa prefigureze modelul de serie A9 ar urma sa fie prezentat la Paris sau Geneva .
    5 2
  • .marius.
    @p-george:
    E pur marketing. Doar un supercunoscator ar face diferenta intre cele doua sisteme audio.
    Totusi, daca ti se pare ca S-classe si CL sunt de mult timp pe piata, uita`te in ograda Porsche.Stiu ca nu e chiar acelasi lucru, dar principiul e acelasi: " De ce sa schimbi ceva bun?".
    Happy motoring !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru