Range Rover Evoque a debutat în versiunea cu cinci uşi la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.09.2010
Versiunea Range Rover a lui Land Rover LRX a debutat astăzi la Salonul Auto de la Paris. Modelul intră în vânzare în toamna anului 2011.

Range Rover Evoque şi-a făcut debutul la Salonul Auto de la Paris în versiunea cu cinci uşi. Modelul este echipat cu un motor otto de 2.0 litri, supraalimentat cu o turbină şi dezvoltă 240 CP. Herghelia este strunită cu ajutorul unei transmisii automate cu şase rapoarte. Range Rover a utilizat sistemul MagneRide pentru suspensia lui Evoque, modelul având astfel posibilitatea de a-şi regla ţinuta de drum în timpul mersului. Servodirecţia este electrică, iar sistemul de frânare incorporează o funcţie regenerare a energiei cinetice pierdute în mod normal la frânare.

Evoque vine şi cu un motor diesel de 2.2 litri, care oferă 150 sau 190 CP. Versiunea cu tracţiune faţă şi transmisie manuală a lui Evoque 2.2 diesel 150 CP are un consum mediu de 4.9 litri la sută şi emite mai puţin de 130 de grame de CO2 pe kilometru. Oficialii Range Rover promit informaţii noi despre modelele diesel la următoarea apariţie a lui Evoque, programată pentru Salonul Auto de la Los Angeles.

"Range Rover este lux, Land Rover este versatilitate şi practicalitate.

Evoque ne-a ajutat să definim marca noastră şi să stabilim cum este ea poziţionată. Acest lucru spune multe despre unde poate să meargă Range Rover în viitor. Din punct de vedere istoric, Land Rover este cunoscut pentru dezvoltarea noilor segmente de piaţă, sau cel puţin schimbarea direcţiei în care merg anumite modele Land Rover. Gândiţi-vă la primul Range Rover, la Freelandar sau al Range Rover Sport. Suntem optimişti că Evoque va realiza acelaşi lucru", a declarat Phil Propham, şeful Land Rover.

Range Rover Evoque este oferit alături de trei teme de design exterior. Acestea se numesc Pure, Prestige şi Dynamic. Versiunea Pure reprezintă o abordare minimalistă a design-ului lui Evoque şi utilizează culori naturale şi ornamente din metal lustruit. Versiunea Prestige beneficiază şi de un interior special, iar exteriorul primeşte un set de jante de aliaj de 19 inch. Evoque Dynamic le este destinat clienţilor care doresc un kit de caroserie redesenat şi un set de jante de aliaj de 19 sau 20 de inch, alături de un interior cu un design mai sportiv.

Range Rover Evoque va intra în vânzare abia în toamna anului 2011.

Preţul modelului nu a fost anunţat, dar nu ne aşteptăm la surprize la acest capitol.

Via | LandRover

Comentarii (6)

  • Stanila
    urata nu place ochiului
    3 43
  • In combinatia asta de culori parca ar fi un Ford Flex
    3 15
  • Mini
    Seamana cu Mini.
    4 14
  • superba!!!
    o masina superba din punctul meu de vedere,cei de la Land Rover au facut o treaba exceptionala!
    16 0
  • ben_fane
    ....da este superba,sper sa aiba un pret accesibil pentru clasa lui..
    4 0
  • BaditzaEx
    CONGRATULATIONS !!!
    arata f bine , in sfarsit vedem modele de suv-uri mai deosebite cu Look-uri diferite si Evoque si noul Saab suv arata bine , incepem sa vedem alternative reale la touareg, x5 si q7 masinile meltenilor cu 8 clase de pe meleagurile mioritice,

    dar tre sa fie un fan BMW sau VAG care sa zica ca-i urata sau bordu, jantele, fata e preluata de la ... :))
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru