Salonul Auto de la Paris 2012

Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi

Publicat Luni, 10.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi - Poza 1
Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi - Poza 2
Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi - Poza 3
Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi - Poza 4
Mini Paceman - primele imagini ale viitorului Countryman cu 3 uşi - Poza 5
Mini va expune la Paris noul Paceman, varianta cu trei uşi a actualului Countryman. Modelul a fost deja trădat de o serie de imagini neoficiale.

Înainte de Salonul Auto de la Paris, o serie de fotografii oficiale trădează premiera care va avea loc la standul MINI. Este vorba despre mult aşteptatul Paceman, varianta cu trei uşi a SUV-ului britanic, anticipată încă de la începutul anului de un concept, expus la Salonul de la Detroit.

Designerii şi-au dorit însă un model de sine stătător şi nu doar o variantă de caroserie a modelului actual. Pentru asta au modificat liniile de design, începând cu primul rând de montanţi şi terminând cu ultimul. Mai mult decât atât, garda la sol se va reduce cu 13 mm, iar lungimea va creşte cu aproximativ 20 de mm faţă de cea a actualului Countryman. Chiar şi aşa, ampatamentul va rămâne identic. Linia plafonului va fi mult mai coborâtă, iar hayonul va oferi o deschidere. verticală.

Urmareste Automarket
În momentul lansării, Paceman va fi oferit alături de motoarele diesel şi benzină pe care le cunoaştem deja, cu capacităţi de 1.6 şi 2.0 litri.
Nu va lipsi nici tracţiunea integrală All4. Deşi va avea un număr mai mic de uşi, Paceman va fi mai scump cu aproximativ 1500 de euro faţă de Countryman, justificând încă odată faptul că vorbim despre un model complet diferit. Vânzările vor fi demarate la începutul anului viitor. 

via autoblog


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru