Salonul Auto de la Paris 2016

Gafă a organizatorilor Salonului Auto de la Paris: au anunțat debutul lui Tesla Model 3, dar americanii spun că informația e ”incorectă”

Publicat Luni, 05.09.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Gafă a organizatorilor Salonului Auto de la Paris: au anunțat debutul lui Tesla Model 3, dar americanii spun că informația e ”incorectă” - Poza 1
Organizatorii Salonului Auto de la Paris au anunțat pe site-ul oficial al evenimentului că Tesla Model 3 va debuta în cadrul evenimentului. Tesla le-a cerut francezilor să șteargă anunțul, însă n-au dezvăluit surpriza.

Debutul mondial al noului Tesla Model 3 este așteptat cu sufletul la gură de fanii brandului și, bineînțeles, de cei 375.000 de oameni care au comandat deja mașina. La începutul acestui an am asistat doar la introducerea unui concept, urmând ca versiunea de serie să își facă apariția spre finalul acestui an, ”cu ocazia unui important eveniment auto”, dacă ar fi să-l cităm pe Elon Musk, fondatorul companiei.

Organizatorii Salonului Auto de la Paris s-au grăbit să anunțe că vor găzdui dezvăluirea noului Tesla Model 3, însă anunțul a fost șters de pe pagina oficială a evenimentului parizian. Se pare că cei de la Tesla au cerut această măsură.

Esential 375.000 de comenzi a primit până acum Tesla pentru viitorul Model 3, cel mai accesibil model din gama americanilor.
Contactați de publicația Electrek, americanii au declarat că afirmația organizatorilor salonului este incorectă.
Cu toate acestea, Tesla nu a vrut să ofere date despre un eventual Model 3 de serie, preferând să învăluie în mister prezența sa la cel mai mare salon auto european al acestui sfârșit de an.

Tesla Model 3 va fi cel mai accesibil produs al constructorului american, gata să le ofere viitorilor clienți o autonomie de 346 de kilometri și o accelerație de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de șase secunde. Bineînțeles, în versiunea sa de top.

Cei 375.000 de clienți care și-au exprimat deja intenția de a cumpăra mașina au plătit și un avans de 1000 de dolari. Tesla speră ca anul viitor să poată produce între 100.000 și 200.000 de unități.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru