Salonul Auto de la Paris 2018

Prima imagine cu Audi SQ2: modelul de performanță are motor de 2.0 litri și 300 de cai putere

Publicat Vineri, 28.09.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Prima imagine cu Audi SQ2: modelul de performanță are motor de 2.0 litri și 300 de cai putere - Poza 1
Audi a publicat o imagine și câteva detalii tehnice despre SQ2, versiunea de performanță a SUV-ului Q2, care preia motorul de 2.0 litri și 300 de cai putere disponibil pe Audi S3.

Audi a anunțat vineri că va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris noul SQ2, versiunea de performanță a SUV-ului Q2.

Cu această ocazie, constructorul de la Ingolstadt a publicat prima imagine cu designul exerior și a furnizat o serie de detalii tehnice.

Audi SQ2: date esențiale:

singura imagine cu exteriorul arată mici modificări la nivelul grilei, o bară de protecție frontală diferită și prezența logo-ului S; printre dotările standard se numără și farurile și stopurile LED;

Audi nu a publicat nicio imagine cu interiorul, însă menționează în comunicat prezența opțională a sistemul Virtual Cockpit ca parte a pachetului Technology Pack. De asemenea, clienții pot alege și sistemul head-up display

● jantele sunt de 18 inch sau 19 inch;

Audi SQ2 utilizează motorul pe benzină de 2.0 litri disponibil și pe Audi S3 si Volkswagen Golf R, care generează 300 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm;

în cazul lui SQ2, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h;

cutia de viteze S-Tronic este cu dublu-ambreiaj și are 7 trepte;

sistemul de tracțiune integrală Quattro este disponibil în standard;

garda la sol este cu 20 de milimetri mai mică datorită unei suspensii sport mai rigide care îmbunătățește controlul în viraje.

Vânzările vor începe până la sfârșitul anului, în timp ce livrările vor avea loc începând din prima parte a anului viitor. 

Mai multe imagini și detaliile complete despre Audi SQ2 vor fi făcute publice cu ocazia lansării de la Salonul Auto de la Paris, evenimentul oficial fiind programat în 2 octombrie.

Via Audi


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru