100.000 de unitati Land Rover Freelander 2

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.04.2008
Land Rover a sarbatorit azi la uzina Halewood nasterea exemplarului Freelander 2 cu numarul 100.000.

Esential

100.000 de exemplare Freelander 2 au fost produse de uzina Halewood a celor de la Land Rover.
17 luni se implinesc de la inceperea productiei lui Freelander 2 la uzina din Halewood.

Land Rover celebreaza astazi nasterea exemplarului Freelander 2 cu numarul 100.000. Ceremonia de "botez" a SUV-ului care simbolizeaza un important progres pentru constructorul britanic a avut loc la uzina Halewood din Meyerside.

Recordul inregistrat de Land Rover este cu atat mai important cu cat el are loc la numai 17 luni de la lansarea noii generatii Freelander 2. Exemplarul cu numarul 100.000 este un SUV vopsit in culoarea rosu Rimini echipata cu un motor diesel de 2.2 litri, care va merge catre un proprietar din orasul Surgut, Rusia, localizat in Platoul Central Siberian.

Thomas Klein, directorul uzinei din Halewood, a declarat presei ca cifra record atinsa de Freelander 2 este un pas important in istoria fabricii britanice. "A doua generatie Freelander a ajutat Land Rover sa atinga cel mai bun an din istoria sa in privinta vanzarilor si a cladit o imagine solida grupului multumita numeroaselor premii pe care le-a obtinut. Modelul continua sa inregistreze cresteri pe pietele traditionale cum ar fi cea din Marea Britanie dar bifeaza rezultate foarte bune si pe segment noi aparute cum sunt Rusia si China", a mai declarat Klein.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • PEUGEOT 4007
    SUV
    S-A LANSAT SUV-UL CELOR DE LA PEUGEOT = 4007. aceeasi platforma cu mitsu outlander... fain, mai fain ca mitsu... mai multe pe peugeot.com.ro
    0 0
  • sa fii tampit sa cumperi suv facut in franta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru