50 din cele 77 de exemplare Aston Martin One-77 au fost deja vandute

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.04.2010
Au mai ramas doar 27 de exemplare One-77 nevandute. Supercarul de 1.5 milioane de euro a atras deja 50 de clienti inainte de startul productiei.

Esential

77 de exemplare Aston Martin One-77 vor fi produse.

Aston Martin a anuntat ca a vandut deja 50 din cele 77 de exemplare ale seriei limitate in care va fi produs supercar-ul One-77. Astfel, desi productia modelului care costa 1.5 milioane de euro va demara abia la sfarsitul acestui an, exista posibilitatea ca producatorul britanic sa fi vandut toate exemplarele disponibile pana la ora lansarii oficiale ale modelului britanic.

Clientii care isi doresc un Aston Martin One-77 isi comanda masina direct la fabrica din Marea Britanie, acestia urmand sa aleaga ulterior toate elementele personalizabile ale masinii. Va reamintim ca zece din cele 77 de unitati Aston Martin One-77 au fost comandate de un om de afaceri din Orientul Mijlociu, care sustine ca toate masinile sunt destinate membrilor familiei sale.

Aston One-77 dispune de un motor V12 de 6.0 litri care dezvolta peste 700 CP, cantareste 1500 de kilograme si reuseste sa parcurga distanta 0-100 km/h in doar 3.5 secunde.

via | Autoweek

Comentarii (4)

  • accelereaza...
    sa vad si eu cum arata distanta 0-100 km/h in 3.5 secunde.poate accelereaza..

    fiti si voi atenti ca scoateti perle de tot rasul!
    2 1
  • Va reamintim ca zece din cele 77 de unitati Aston Martin Rapide au fost comandate de un om de afaceri din Orientul Mijlociu, care sustine ca toate masinile sunt destinate membrilor familiei sale.
    alta perla.....................................
    nu cred ca rapide se vinde numai in 77 de unitati
    1 0
  • mircea
    @joe
    Distanta nu inseamna doar spatiu. Poate sa insemne timp, plaje de putere, plaje de acceleratie, plaje de viteze. Delta. Asta e termenul utilizat in fizica :)

    @baboo
    Absolut corect. S-a rezolvat.
    1 1
  • @automarket

    distanta poate sa insemne timp..hmm..
    oricum, mai sus, oricum ati dao, tot nu ajunge la distanta 100 km/h.
    e neimportanta greseala, ideea e ca sunt multe perle pe metru patrat care pot fi evitate daca reciti articolul inainte de incarcarea.

    ne bucuram totusi de rapiditatea cu care apar articolele cu noutati. totusi nu e o scuza sa scrieti prostii.succes oricum.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru