50 km/h peste limita de viteza si esti arestat

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.06.2007
Se intampla in Canada, unde regulile de circulatie au devenit tot mai stricte din cauza numeroaselor curse ilegale.

Canada a devenit un loc cu reguli din ce in ce mai stricte pentru conducatorii auto. V-am anuntat deja ca masinile modificate cu componente specifice modelelor de curse pot fi distruse de politie.

Politia din Ontario a anuntat ca oricine conduce cu 50 km/h peste limita de viteza admisa va intra sub incidenta legii si va putea fi urmarit de agentii de politie. Amenda pentru cursele pe sosea a crescut de 10 ori in Canada, in acest an, ajungand la suma de 10.000 de dolari.

Cei care circula cu mai mult de 50 km/h peste limita de viteza vor intra sub incidenta legilor prevazute pentru cursele de sosea. Acesta modificare legislativa vine dupa ce un sofer de taxi a fost ucis de un Mercedes care se intrecea cu o alta masina pe sosea.

Am stabilit ca daca se conduce cu 50 km/h peste limita de viteza, se considera ca respectivul concureaza pe sosea”, a declarat Julian Fantino, comisarul-sef al politiei din Ontario.

Comentarii (2)

  • prudentul
    de acord
    Vrei adrenalina, du-te pe circuit. Vrei super-adrenalina, fa bungee jumping cu o coarda de 30 m lungime de pe un pod de 25 m inaltime. Dar atunci cand esti pe drum PUBLIC trebuie sa fii constient ca poti rani/mutila/nenoroci/omora pe altul. Masina, prin puterea, masa si viteza ei devine o arma letala in mainile inconstientilor.
    0 0
  • saracii
    haha
    hahahaha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru