58 de dealeri europeni pentru Nissan GT-R

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Pentru a atrage clienti de la supercarurile premium rivale, Nissan a creat o retea speciala de dealeri pentru GT-R.

Esential

58 de dealeri formeaza noua retea de dealeri Nissan pentru modelele de inalta performanta.
1.500 unitati este volumul comenzilor in Europa pentru Nissan GT-R care vor fi onorate din martie 2009.

Nissan organizeaza o retea separata de dealeri in Europa pentru o oferi servicii de inalta calitate pentru supercarul GT-R. High Performance Network va cuprinde 58 de dealeri care vor fi nevoiti sa investeasca minim 100.000 euro in service-urile si showroom-urile proprii pentru a fi acceptati in noua retea. Nissan GT-R este introdus in Europa unde se asteapta atragerea clientilor de la masinile sport premium existente precum Porsche sau Audi.

“Daca clientii vin la noi de la alte branduri prestigioase, dealerii trebuie sa inteleaga aceasta piata si sa fie capabili sa raspunda cerintelor clientilor. Pentru ca acesta sa fie cu adevarat un caz, reteaua de dealeri trebuie sa fie capabila sa ofere serviciile specializate pe care le necesita acest tip de masina”, a declarat Guillaume Cartier, seful diviziei europene de marketing al masinilor sport Nissan. Cartier a descris GT-R ca un model iconic care demonstreaza cunostintelor celor de la Nissan despre design si tehnologie.

Cererile pentru Nissan GT-R in Europa au depasit 1.500 de unitati.

Livrarile supercarului vor incepe in martie 2009, dar dealerii Nissan nu se asteapta sa vanda mai multe de 20 exemplare GT-R anual. Membrii High-Performance Network vor tine evenimente speciale cu scopul de a tine la curent potentialii clienti despre proiectul GT-R.

“Am refuzat mai multi dealeri decat am acceptat. Vanzarea lui GT-R va deveni evident o buna afacere”, a mai adaugat Cartier.

Via | Automotive News

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru