69 de bunatati pentru un job la Axe Villa

Publicat Luni, 16.07.2007
Zeci de fete care mai de care mai frumoase si lejer imbracate au ocupat bulevardul Magheru. Participantele la acest miting al bunatatilor isi doreau un singur lucru: sa intre la preselectia pentru Axe Villa.

Zeci de fete care mai de care mai frumoase si lejer imbracate au ocupat (ziua) dimineata bulevardul Magheru. Participantele la acest miting al bunatatilor isi doreau un singur lucru: sa intre la preselectia pentru Axe Villa.

Un reprezentant al agentiei Travel69, organizatoarea preselectiei, a declarat ca se cauta personal feminin foarte bine dotat pentru Axe Villa. Fetele selectate se vor ocupa de norocosii barbati care vor cistiga 69 de ore in vila placerilor. Angajata ideala in Axe Villa trebuie sa adore petrecerile non-stop, bataile cu frisca si concertele incendiare. De altfel, puteti vedea pe travel69.ro citeva dintre fetele care au trecut de etapa eliminarie si sunt deja in probe practice la vila placerilor.

Desi locatia vilei placerilor este un secret bine pazit, surse confidentiale declara ca aceasta s-ar afla pe o indepartata plaja exotica. Singurul mod in care puteti ajunge la Axe Villa il puteti afla pe www.travel69.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru