858 de cai elveţieni pentru Porsche 911 Turbo

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 04.07.2010
Casa de tuning elveţiană Sportec a prezentat primele fotografii şi informaţii cu Porsche 911 Turbo SPR1R. Cu ajutorul kit-ului propus de elveţieni modelul german livrează 858 de cai.

Esential

858 de cai putere produce Porsche 911 Turbo SPR1R

Tunerul elevţian Sportec a prezentat publicului o versiune îmbunătăţită a pachetului SPR1 dedicat modelului Porsche 911 Turbo. Creaţia casei de tuning poartă denumirea de SPR1R şi va fi prezentată în cadrul Salon Prive de la Londra.

Modelul german dispune de unitatea boxer cu şase cilindri de 3.6 litri care în urma modificărilor aduse de tunerii elevţieni poate produce 858 de cai putere la o turaţie de 8.200 rpm şi poate dezvolta un cuplu motor de 869 Nm la o turaţie de 4.800 rpm. În plus faţă de SPR1, noul pachet propus de Sportec reduce cu 50 de kilograme masa maşinii. Această reducere a masei maşinii a fost posibilă mulţumită panourilor de caroserie din material compozit.

De asemenea, modelul german a primit un sistem de franare cu discuri din carbon ceramic şi un roll-cage. Cu ajutorul kit-ului SPR1R modelul constructorului din Stuttgart sprintează de la 0 la 100 km/h în 3.0 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula este de 380 km/h.

Via | WCF

Comentarii (4)

  • Vasilon
    ieftine si proaste
    Nu e cam multi cai din cilindreea de 3.6.
    Adica daca era japoneza mai credeam dar masina germana sa fie si fiabila nu am mai auzit.Noi in sat avem dacii 1300-1410 nu se mai fabrica masini asa fiabile!
    2 3
  • @Vasilon
    stai linistit Vasilon,cand iti cumperi troaca asta germana primesti si un sofer cu platforma de tractare,scule,tot ce trebuie,si te urmareste peste tot,adica la fiecare colt de strada cand o sa iti cedeze motorul,o sa actioneze prompt.si daca totusi nu reuseste sa o repare,adica mai mult ca sigur,ca nah,e tehnologie germana veche si proasta,o sa o apuci de cele doua tevi de esapament si o cari ca pe roaba pana acasa,deci nu-ti fa probleme!
    3 2
  • Doi cai frumosi
    E multi cai...dar caii care este, este buni... alt exercitiu de psiholodie :D
    1 1
  • vai
    vai, dar cum poate sa arate...
    bestial
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru