Comentarii (7)

  • Abraxas
    Porsche a produs masini mai scumpe decat 918 Spyder
    In istoria sa Porsche a produs modele mai scumpe decat Porsche 918 Spyder . Cel mai recent model a fost versiunea de strada ( s-au produs 25 de exemplare pentru ca masina sa fie omologata ) a modelului de curse Porsche GT1 . In 1997 cand a fost lansat Porsche GT1 Straßenversion, pretul acestui bolid era de 1.5 milioane DM ( http://www.supercars.net/cars/1548.html ) .
    12 2
  • ...da sunt convins calitate ,design extravagant putin provocator spre deosebire de alte modele conservatoare....insa...totusi prea scump...oricum...acel consum...nu incanta pe nimeni...la banii astia ce mai conteaza...ganditi-va la alternative la numai jumate din bani...
    5 11
  • ....
    cred ca aveau nevoie de asa ceva si ma refer in special la design, parca trebuia sa iasa un pic din tipar, eu personal vad aparitia marii majoritati a modelelor lor mai mult facelift-uri.
    In ceea ce priveste pretul, de ce sa fie asa de mare? Hmmm.......pentru ca isi permit si pot face asa ceva.......
    4 2
  • Abraxas
    Versiunea de serie a modelului Porsche 918 Spyder va debuta luna viitoare la Pebble Beach
    Luna viitoare in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach ( California, SUA ) va debuta versiunea de serie a lui 918 Spyder. Senzational este motorul aspirat V8 de 3.4 L si 500 CP, acest motor stabilind un nou record in materie de putere litrica pentru motoarele aspirate : 147 CP/L !
    12 2
  • razvan1
    ???
    oare cu oglinzile alea va iesi pe strada????...
    4 3
  • oglinzi
    Salut,
    razvan1, in locul oglinzilor clasice au pus camere video.
    2 2
  • oglinzi
    chiar arata ciudat fara oglinzi .. :|

    poate in cativa ani toate masinile o sa aibe camere video in loc de oglinzi
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru