921 de cai, prea mult pentru cutia unui Jeep Grand Cherokee?

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Cutia de viteze a unui Jeep Grand Cherokee SRT8 de 921 de cai putere a explodat. Soferul a scapat doar cu o sperietura zdravana.

Esential

921 de cai putere dezvolta motorul instalat pe Jeep-ul Grand Cherokee avariat.

Un american si-a vazut moartea cu ochii dupa ce cutia de viteze a masinii sale a explodat. Dupa cum probabil bine banuiti, nu este vorba de un banal model de serie, ci despre unul intens modificat de o casa de tuning. Masina, un Jeep Grand Cherokee SRT8, ascundea sub capota nici mai mult nici mai putin de 921 de cai putere, adica o adevarata uzina.

Desi multi s-ar fi asteptat ca explozia sa aiba loc in timpul unei "liniute", soferul a declarat ca intamplarea nefericita s-a intamplat in parcare. Surprinzator, acesta a scapat nevatamat, in ciuda bucatilor de metal si plastic care au umplut habitaclul. Cauza incidentului nu a fost inca descoperita.

via | CarScoop

Comentarii (8)

  • Anonymus
    Americanii astia
    Numai americanii cred ca puteau sa duca un motor de la 420 la 921 de cai, si sa lase cutia de viteze asa cum a venit din fabrica.
    0 0
  • tipic
    Anonymous are dreptate, daca prostia ar durea... America ar fi in chinuri :))
    0 0
  • Prostia doare?
    Ca bine zici...
    0 0
  • In parcare
    S-a intamplat in parcare.... N-as zice. Vad pe geamul lui nr. 13, si din cate stiu eu asa se scrie pe masini la cursele legale in state.
    DA poate ca in parcare, dar in timp ce astepta sa se dea.
    0 0
  • luxxxien
    deci da
    Si taica-miu a spart un disc de ambreiaj literalmente spart in bucati incercant sa plece nu foarte furtunos de la stop...
    Acolo mai mult ca sigur ca a luat cutia niste suturi de i-au fluturat urechile s-a fisurat ceva si la urmatorul sut s-a facut tandari...
    Mare inginerie... Ei sa fie sanatosi firar ei sa fie de gringosi... :)
    0 0
  • pus pe fapte
    tipu era si ambitios - cu 2 butelii de protoxid de azot (nitrous oxide (NOS)) in portbagaj
    0 0
  • las k si voi numa la cat mai multi cai va uitati si cum apare ceva cu cateva sute imediat "super mega tare" si "as da orice pt macar o tura" si alea alea asa k mai bine taceti si aici nu vreau sa le iau apararea la americani k nici mie nu imi plac
    0 0
  • big idiot
    Noroc ca nu era nimeni in dreapta idiotului ca il lasa cel putin olog!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru