A fost livrat exemplarul Tesla Roadster cu numarul 100

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.12.2008
Al 100-lea Tesla Roadster a fost livrat catre fericitul sau posesor, omul de afaceri american Sam Perry.

Esential

100 de exemplare a livrat Tesla pana acum.

Tesla a anuntat ca a livrat unui client, in cursul acestei saptamani, cel de-al 100-lea exemplar al modelului Roadster.

Fericitul posesor al masinii cu numar de productie rotund este omul de afaceri Sam Perry, cel care a ramas in imaginea publica americana deoarece, in momentul in care Barack Obama isi tinea discursul de multumire dupa alegerea sa ca presedinte al SUA, o tinea pe celebra Oprah pe umeri.

Businessman-ul american se alatura astfel unei liste de rang inalt al posesorilor de Tesla Roadster, aceasta fiind compusa din personalitati ca George Clooney, Leonardo DiCaprio sau Arnold Shwarzenegger. Pretul unui Tesla Roadster este de 109.000 de dolari iar termenul mediu de asteptare este de noua luni de la lansarea comenzii.

via | Kicking Tires

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (4)

  • prudentul
    cum, cum ???
    O ţinea pe Oprah PE umeri?? Perversul naibii...De fapt, ca să restabilim adevărul istoric în integralitatea sa, Perry era omul pe al cărui umăr Oprah plângea şi se smiorcăia la discursul lu' Obama după victoria acestuia.
    0 0
  • 109.000 dolari????
    Dezamagire totala.....109.000 $???? Cine isi permite sa fie ecologist si sa protejeze cu adevarat natura la pretul acesta? Inca o data totul e de fatada fara nici o legatura cu protectia mediului. Inca o data apare strategia de marketing si de PR care pune in fata un element ecologic. Avem un "deja vu" de la Toyota Prius si Honda Civic Hybrid cand toti "figurantii" de la Hollywood si au cumparat modelele sa arate cat de "verzi" sunt ei. Cele doua modele nu costa 109.000 $ ( Toyota Prius 25.500 euro DDP si Honda Civic Hybrid 22586 euro DDP) dar si ele au un pret prohibitiv pentru cumparatorul mediu din Romania si nu numai; in aceste preturi se cumpara o masina de clasa mare cu motorizare disel cu aceleasi costuri de exploatare
    0 0
  • sunshine64sm
    O maşină adevărată
    _Sînt foarte de acord că preţul nu este pentru oricine, dar totuşi e cu mult mai puţin decît un jaf de Ferrari sau Lamborghini, sau alte aiureli de maşini tunate de “designeri” fără pic de imaginaţie. Hai să fim serioşi.
    _De arătat arată chiar foarte bine Tesla Roadster, iar pentru o prezentare detaliată şi cu o grafică superbă, şi nicidecum tentativele jenante de trucaje idioate făcute în Photoshop cu tot felul de maşini jegoase, vă recomand link-ul http://www.teslamotors.com/design/gallery-body.php.
    _Merită să priviţi şi admiraţi ceva cu adevărat deosebit.
    0 0
  • Constantin
    Alternativa exista
    Alternativa exista daca ne referim la pret.
    Exista masina cu aer comprimat.
    http://www.mdi.lu/english/
    Costa mai putin (13000 EUR)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru