Abarth 500 în versiune americană, prezentat înainte de Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.11.2011
Abarth 500 ajunge şi pe piaţa din Statele Unite. Primele exemplare vor fi expuse mâine la Salonul Auto de la Los Angeles.

Esential

160 de cai putere va avea şi versiunea americană a lui Abarth 500.

Aşa cum a promis, Fiat aduce la Salonul Auto de la Los Angeles primul model Abarth dedicat pieţei americane. Este vorba despre micul 500, care beneficiază de întreg ansamblul de modificări al diviziei sportive italiene. Abarth 500 primeşte un sistem de frânare îmbunătăţit, o evacuare nouă, o suspensie revizuită şi un kit aerodinamic ce păstrează influenţele versiunii americane a lui Fiat 500.

Sub capotă se va afla acelaşi motor 1.4 turbo Multiair de 160 de cai putere şi 230 de Nm. Lista de modificări va include şi un sistem ESP complet decuplabil, un sistem de transfer al cuplului TCC, suspensii faţă MacPherson mai rigide cu 40%, o gardă la sol redusă cu 15 mm şi tehnologia FSD Koni, care îmbunătăţeşte manevrabilitatea şi aderenţa. Sistemul de frânare primeşte discuri ventilate cu diametre de 282 şi 242 de mm, ascunse în spatele unor jante de 17 inch cu pneuri Pirelli P-Zero nero de 205/40.

La interior, Abarth 500 SUA preia scaunele sportive cu o mai bună susţinere laterală, un volan îmbrcat în piele perforată şi un instrumentar de bord sportiv cu ceas pentru presiunea din turbină.

Nu lipseşte navigaţia prin satelit şi conexiunea Blue&Me. 

Prima reclamă a lui Fiat 500 Abarth pentru piaţa din Statele Unite ale Americii

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru