Accident cu 60 de masini in Austria

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 25.03.2008
Accidentul rutier din Austria a implicat 60 de vehicule si a dus la 30 de raniti si un deces.
Autostrada care leaga Viena de Salzburg a fost gazda unui accident rutier extrem de grav in care au fost implicate 60 de autovehicule. Incidentul a fost produs in apropierea orasului Seewalchen.

 

Potrivit primelor estimari, circa 30 de persoane au fost ranite in urma coliziunii in lant, iar o persoana a decedat. Politia austriaca a anuntat ca furtuna de zapada a reprezentat principala cauza a accidentului, vizibilitatea fiind foarte scazuta, iar spatiul carosabil alunecos.

Unele dintre victime au ramas blocate in masinile lor, iar conditiile de vreme ingreuneaza eforturile de salvare. Elicopterele trimise la fata locului nu au putut ateriza din cauza furtunii puternice, motiv pentru care 40 de vehicule de la Crucea Rosie au sosit sa suplimenteze eforturile intreprinse de paramedici.

Politia austriaca a luat decizia sa inchida autostrada in ambele sensuri de circulatie.

Via | BBC 

Comentarii (2)

  • ALX CT
    "principala cauza a accidentului, vizibilitatea fiind foarte scazuta, iar spatiul carosabil alunecos."pAI SI ATUNCI ce mama naibii au circulat nebunii aia asa,parca era vorba pe conditi ca astea sa reduci viteza si sa circuli mai atent,din cate vad in poze...se cam grabeau,si e nevoie doar CA UN PROST sa faca o miscare gresita ca iata ce se intampla,nasol dar bine ca nu au murit mai multi.Va salut"
    0 0
  • claudiuDC
    Si totusi
    In 2004 am fost in Dubai si ce-am vazut acolo...m-am crucit. Asta apropo de soferii arabi, ca aia mergeau prin furtuna de nisip pe autostrada, cu 150 km/h. Kamikaze, nu altceva. Asta-i prostie, nu sport extrem.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru