Acesta este viitorul Audi A3?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.02.2007
Va prezentam doua imagini prelucrate pe calculator care reprezinta o viziune proprie a unei case europene de design in privinta viitoarei generatii a lui Audi A3.

Motor Authority a publicat doua fotografii care reprezinta formele viitoarei generatii Audi A3 in viziunea Schulte Design.

Noul model va aparea in 2009 si se va caracteriza prin liniile agresive reliefate de ultimele fotografii-spion ale caror personaje principale sunt modele viitoare ale constructorului german. Blocurile optice frontale prelungite pe aripile laterale si profilul care are ca finalizare un "spate" in stil TT sunt celelalte elemente interesante ale designului viitorului A3.

Noul model va fi disponibil in doua configuratii de caroserie (cu trei sau cinci usi) iar pe langa versiunea hatchback vom putea vedea la lucru in scurt timp o varianta coupe-cabrio. Presa europeana mizeaza pe continuarea actualei game de motorizari plus un propulsor sportiv pentru versiunea dinamica S3 (265 CP), de fapt in derivat al cunoscutului V6 de 3.2 litri.

Actuala generatie va imparti si alte elemente comune cu urmatoarea. Astfel, noul A3 va fi produs, la fel ca actualul, pe platforma lui VW Golf, care si el va fi inlocuit in 2009.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul hatchback german va beneficia de aportul ultimei versiuni de tractiune integrala quattro dezvoltata de Audi si de o transmisie cu sase trepte Multitronic revizuita sau de sistemul S-Tronic DSG.

Insa pana la lansarea noii generatii, actualul Audi A3 va primi o versiune CC cu 4 locuri care va fi prezenta, cel mai probabil, la Geneva, la inceputul lui martie.

Comentarii (4)

  • viitorul A3
    bravos audi! tarziu in 2009 dar asteptam ce sa facem...
    0 0
  • oldcioco
    A3
    promitator :D
    0 0
  • audi
    parca-i mai misto spotback-ul decat noul a3 golful oricum face toti
    0 0
  • andrew
    super!!!
    bavo ticule !!!! sper sa rupa piatza cu acest model.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru