Agresivitate servita la pachet pentru Gallardo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.04.2008
Casa japoneza de tuning Premier4509 a pregatit un kit aerodinamic pentru supercarul Lamborghini Gallardo.

Casa japoneza de tuning Premier4509 revine in atentia publicului european cu un nou kit aerodinamic, de aceasta data pentru supercarul Lamborghini Gallardo.

Bodykitul pregatit de japonezi include un spoiler frontal redesenat, praguri laterale, un eleron amplasat pe portbagaj si un spoiler posterior nou care inglobeaza un deflector din fibra de carbon. Kitul este completat de un sistem de evacuare din inox, care vine ca optional al pachetului.

Japonezii au gandit noul kit Lamborghini Gallardo pentru a oferi supercarului o aerodinamica mai buna, care sa permita aerului sa curga nestingherit catre motor si frane. Partile componente ale noului bodykit au fost construite manual in Japonia dintr-un amestec de fibra de carbon si fibra de sticla.

Premier4509 este o casa de tuning cu renume in Asia si chiar in Europa, japonezii modificand in ultimii 20 de ani numai modele exotice sau de lux. In prezent tunerii Premier4509 sunt recunoscuti pentru calitatea materialelor si a finisajelor lor.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru