Al treilea Logan: Van

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.10.2006
Versiunile berlina si break (MCV) ale Daciei Logan se pregatesc de al treilea membru al familiei: Logan Van, fotospionat de membrii forumului daciaclub.ro.

Dupa ce acum trei saptamani a lansat cu mare fast versiunea break a lui Logan, botezata MCV, cei de la Dacia se pregatesc sa prezinte, in primavara anului viitor, al treilea exponat al gamei: Logan Van.

Logan Van (numele este relativ si neoficial) va fi, asa cum ne arata aceste imagini surprinse de unul dintre userii reno.ro si daciaclub.ro, cele mai importante forumuri dedicate celor doua marci, un MCV ale carui suprafete vitrate vor lasa loc unor panouri din tabla specifice unei utilitare. Logan Van va spune adio si celebrei modularitati sau celor sapte locuri, oferind in schimb un volum enorm si perfect plat de incarcare. In mod normal, noul model se va adresa firmelor de distributie care se vor arata deceptionati de spatiul intern al recent lansatului Skoda Praktik.

Totul pentru un pret, ca de obicei, accesibil.

Credit foto: www.reno.ro, www.daciaclub.ro

Comentarii (62)

  • logan utilitara
    tot dacia e
    0 1
  • mhhh
    nus....nus...ce sa zic nu pot sa imi imaginez :))))))))) numai sa fie sanatosi si sa scoata si duba ca sa le dea la gabori moca
    1 0
  • :(
    sa tot faka masini ca banii se duc la francezi nu la noi
    0 1
  • cascaDoru
    OARE?!???
    Va reusi oare "Dacia" mioritica si francofona sa iasa in fata skoditei evoluate a vecinilor (-pana mai ieri frati de suferinta in blocul tarilor kkomuniste) ?!?? Simt din nou ca tb sa las privirea in pamant....
    Sigur...razboiul nu e inca pierdut, dar prea multe batalii a pierdut parca pana acum loganul nostru cu design arhaic si performante "obosite" - creatia ganditorilor de la Renault - Dacia in fata skoditei operate si antrenate motric de doctorii nemti si cehi. Oricum probabil ca mai avem ceva timp de asteptat pana ai nostri vor fi gata sa ne incante cu o MASINA autohtona si nu doar cu un vehicul...
    1 0
  • Vasiliu Mihai
    Hm
    Ai dreptate cascaDORUle.
    Sper ca firma "DACIA" sa nu se umple de ridicol.
    1 0
  • oldcioco
    hai k asta kiar e tare
    sa ma ierte d-zeu dar eu cred k loganurile sunt cele mai urate masini iar utilitara asta le intrece pe taoate suntem inca prea mici si avem gusturi putin cam ciudate dar pt carat cartofi e ok :))))))))))
    0 1
  • mircea
    sal
    de ce nu faceti dacie logan decapotabil?
    0 0
  • alexuss
    dric
    cine a pus poza asta pe site fratilor? A comis-o!!! Trebuia sa o faca neagra in Photoshop si sa scrie DRIC pe ea. :-))))))))))

    Jenant, jenant
    0 1
  • Cineva
    pt. L3o
    ai probleme cu LEGEA....sau esti constipat?
    Sa stii ca toate masinile de la "gabori" sunt platite de MAI
    0 0
  • van
    sa fim sinceri logan van e mai frumos decat asa numitul break si berlina
    1 0
  • Zuzu-zuzu
    Arata ca dracu', la fel ca toate Logan-urile. Designerii care au creat-o probabil ca dormeau si aveau cosmaruri in timpul asta! E un avorton de masina, la fel ca toate Daciile!
    0 1
  • van
    Nici macar nu ati vazut masina din fata. eu zic ca nu arata rau. nu cred ca e destinata celor care vor sa iasa in evidenta "cum ar fi frustratii de mai sus"
    P.S. - Nu lucrez la Dacia.
    1 0
  • VAN
    sincer e dragutza dar suntem in sec XXI nu asa ar trebui sa arate o masina ce au facut ei acum avea skoda acum 5 ani
    0 1
  • TARKAN
    LOGAN VAN
    DACA O COMANZI GRI COMETA SI DESCHIZI O FIRMA DE POMPE FUNEBRE GATA AFACEREA.SUPER!!!!
    DENUMIRE BENGOASA VANDRIC LOGAN.
    0 1
  • COSTEL GROPARU
    VANDRIC
    AM O FIRMA DE COSCIUGE SI VREAU SA COMAND 5 BUC. DE VANDRICURI LOGAN.DE CINCI ANI ASTEPT ACEST MOMENT.MA AJUTA CINEVA.VA DAU COORDONATELE MELE.
    CIMITIRUL BELU ALEEA 13 (TACERII)POZITIA 69 MAI SUS DE GICXA PETRESCU.ASTEPT OFERTELE VOASTRE DE FINANTARE PRIN CENUSA LEASING SA.
    0 1
  • BANDERAS INARIPATUL
    VANDRIC DECAPOTABIL
    MESERIASILOR DE LA PITESTI, PE CIND UN VANDRIC DECAPOTABIL MAI BENGOSILOR.SA MA DAU SI EU MARE PE SANTELISSE DI BUKALE AL NOSTRU SAU SA-MI CUMNPAR O PIESA CU PATRU ZEROURI OOOO .BAFTA LA PROIECTARE DAR SA NU FIE CUM A ZIS UN AMIC MAI DEVREME UN AVORTON DE PITESTI.
    0 1
  • catalin
    logan van
    ca furgon mai merge,dar break nu!
    1 0
  • razvan
    dacia
    Dacia tot dacie o sa ramana pe vecie
    0 1
  • florin
    Mai vrem
    Vrem si Logan de teren!cand apare??
    0 0
  • bogdan
    logan
    scuze pt expresie,dar este de rahat
    0 1
  • logan utilitara
    Atentie la capacitatea motorului....1,6 mpi sau 1,5 dci e cam putin pentru o utilitara cu o capacitate de incarcare asa mare,si e cam grasutza cum s/ar spune...apropo mai verifivati si dealerii astia ai vostri cam ce lucrari fac ca s/ar putea sa va pierde/ti din clienti si din cauza asta..va pup
    1 0
  • Rares Cluj
    Prostii
    Nu cred in foto spion. Asta e MCV fara geamuri. Van-ul fie va avea usi culisante pe lateral, fie nu va avea portierele spate. Va fi mai inalt in spate. Oricum, nu va arata asa, clar!
    0 0
  • boss-u
    e o porcarie
    e super naspa asa ca mai bine nu o scot pe piata e ok pentru carat cartofi si varza pe bune de varza rau
    0 1
  • cristi
    numai retardati
    inteleg ca aveti o problema cu dacia, ca nu va place numele, ca ziceti ca daca e dacie e si proasta neaparat. ziceti ca e urata, dar daca o faceau mai frumoasa nu aveati bani sa o cumparati retardatilor, ca la cat de saraci sunteti atat se poate, voi de ce nu faceti ceva in privinta asta? si in al doilea rand asta e o utilitara nu o masina de plimbat cu ea, sau voi saracilor o foloseati si la asta daca va placea? deh: VULPEA CAND NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRII :)))))
    1 0
  • LOGAN
    SE MERITA
    1 0
  • asa e
    cristi are perfecta dreptate
    1 0
  • da cristi, corect, numai frustrati...
    mie unu chiar imi place dacia...ma rog, dacia berlina ca loganu nu-mi prea place....da break'u nu e chiar asa de urat, mie mi se pare ca arata chiar binisor.....si nu cred k asa o sa arate van'ul....dar oricum, nu e urat....pentru varza, mobila sau betoane e perfect...o utilitara trebuie sa fie utila, nu frumoasa....:D:D
    1 0
  • nichita adrian
    LOgan
    nush de ce tot va luati de gama logannn.......ca daca ar fi fost proasta masina nu ar fi luato aproapr 400.000 de romani in 2 ani ... hai sa fin seriosi... io lucru la DACIA Caransebes de 2 ani si se vand ca painea calda.... chiar si cei mai cu pretentii din oras isi iau logan !!!
    1 0
  • bunicul
    a fost odata ca niciodata
    A fost odata ca niciodata o dacia 1100 si toti o iubeau , apoiu afoat o dacia 1300 pe care o iubeau toti si afost si o dacie logan pe care O IUBEAU toti dar asta e o alta poveste si noi suntem prea mici sa o ascultam :::))))
    0 1
  • urata si lenesa ca Breaku
    e de ajuns sa te uiti la ea, e urata, NEpractica exact ca BREAKu.
    La o masina nu e de ajuns ca podeaua sa fie plata,
    soferu e bine sa vada in spate -cum o sa vada prin tabla?, cum o sa descarce marfa cand e parcat lateral intre doua masini;
    Si apoi eu am facut drive test cuc el mai puternic break benzinar: cu 4 oameni de 70kg fiecare abia accelera la campie (cu pedala la max: cum o sa suie asta dealurile incarcata nu stiu !!!!)
    0 1
  • sunteti frustrati
    Ne meritam soarta,
    nu-mi vine sa cred ce vad.....
    de fapt ajung sa cred ca majoritatea celor care posteaza aici sunt adolescenti visatori care se si vad conducand un ferari sau mai stiu eu ce..... TREZIREA!
    Daca noi ca romani, nu ne mandrim cu masina noastra nationala care se vinde in toata Europa.. atunci cine sa se mandreasca..? francezii? alte popoare er fi bucuroase sa aiba chiar si bicicleta lor nationale... de ex bulgarii nu au in prezent nici macar atat...
    DACIA este MASINA. si inca una foarte buna..
    Raportul pret/calitate cel mai bun din intreaga Europa.. si Dacia se vinde bine.. ca painea calda... ganditi-va ca Dacia se fabrica inca pe baza de comenzi... si nu deovedeste DACIA sa fabrice acum cata cerere are....

    P.S. Nu lucrez la Dacia!
    1 0
  • bine punctat Caius
    Una la mana ...e jenant sa pui motoare asa mici pe ditamai cutiile... a doua .. dacia are vanzari asa de mari in romania ... pt ca "asa ne trebe" vorba ardeleanului - eu nu vad de unde scoateti voi raportul ala pret calitate asa de bun... si hai sa comparam dacia cu skoda cand o sa putem compara renault cu vw.

    PS - nici eu nu lucrez la dacia :))
    0 1
  • stefan
    dacia logan dubita
    este superba masina merge sa cara mortii din parlament pe liberari si pedisti ne facem dracului de ras cu aceste masini logan urate
    0 1
  • in sfarsit
    Nici dacia 1100 nici 1300 nici Loganul nu ma parasit nici odata. Capacitatea noului VAN LOGAN depaseste si la kg si la volum categoria din care face parte.

    Mentionez ca prefer sa cumpar Logan ca muncitorul roman este beneficiarul salarului si din impozit parintii nostrii au pensiile, dar daca cumpar o masina fabricat in germania, sau cehia.... (nici nu ne primesc la lucru)
    Dealtfel, am avut o FABIA! Dupa 35 mii de km in primul an ma lasat la Paris fara amtrebuia sa platesc reparatiile. Abia am reusit sa-l vand ca avea probleme si la panoul electric, Sa lasam pe cei din occident!!
    1 0
  • oglinda
    Puneti-va in fata oglindzii, daca aveti curajul si intrebati-va daca aveti dreptate. De ce criticati in loc sa va apucati de ceva util. Dupa ce ve-ti demonstrat ca sunteti capabili de ceva, de a lucra sau a conduce o firma mica sau cel putin sa va puneti la punct investitiile familiare, numai atunci ve-ti vedea ca cei ce fabricat acasa este mai valoros decat cel de importat.
    De altfel si mie imi place LOGANUL si la fel e TELEMEAUA, MICII si MAMALIGA ele sunt averea noastra. Nici neamtu na tradat berea si leberul, sau francezul cogniacul sau parfumul lui. Atentie!!!! ceea ce cumparam de la ei aduce profit lor nu noua!!! Bine zice Petre ca banii sa ramana acasa.
    1 0
  • Interesant!
    (D)aca
    (A)i
    (C)ap
    (I)a-ti
    (A)alta,
    No comment!
    0 1
  • dricul...aaaa..furgonul logan
    cand va luati logan mcv,cereti-le si un spray,iar daca va plictisiti de mcv ,dati cu spray pe geamurile din spate ,scoateti repede canapelele,airbagul,fetele de usi[pt mai mult spatiu],si aveti...un..un..un[suspans]...FURGON MCV LOGAN [3in1] la numai 10-11000euro!
    0 1
  • conducator de asiatica
    Ar fi bine,daca e de carat marfa,atat sa fie si nimic mai mult.Oricum,in curand o vom vedea cu margini nichelate,manele in standard si vinil de firma. Chiar se duc la francezi banii?
    0 0
  • dacia?
    Toate daciile sunt in bajocura, la salonul auto a arata un super logan si ei au facut un cacat de logan, tot masina straina este mai buna.
    0 1
  • VAN
    CEI CE CRITICA DACIA AU LIMBRICI
    0 1
  • logan
    Si de ce ma rog renault nu se poate compara cu volkswagen? Adevarat,nemtoaicele au un atu la finisari si la materilae ceva mai bune, dar nu cu mult, dar sa zici ca nu sunt comparabile, c'mon..De ce o laguna nu e comparabila cu passat de ex? si inca ceva...logan van e urat, ok.Dar de ce naiba trebuie sa fie frumos cand cari ciment cu el, daca e facuta sa-ti faci treaba, asa ca luati-va voi mertzane si carati rosii cu ele, si lasatii pe "fraieri" sa care cu loganu
    1 0
  • logan
    Am auzit: la salonul auto....in trecut la care mare salon auto era prezenta dacia? aud..?.si ce masini aveti voi ma de criticati dacia, cre ca numai bmw si lexus, nu? Arata ca un dric...da opel vectra caravan, care poate ajunge si la 30 mii de euro, cum arata ma parvenitilor, aia e frumoasa nu? sau bmw seria 3 touring, ala e frumos nu?va-ti gasit numai de dacia sa va luaiti, ca-n rest celelalte masini sunt in regula, sunt perfecte, ieftine.Vai de capu vostru
    1 0
  • logan
    nu mai trebuiau puse usile din spate
    0 0
  • mugur75
    dricul "romaniei"
    pina acum rideam numai de varianta break acum sunt fericit ; mai am inca un motiv sa ma tavalesc de ris :noul "sLOGAN" VAN .....RUSINE DE TREI ORI RUSINE ....chiar asa rau a ajuns industria auto romaneasca cind altii precum cehii progreseaza noi tot sa marsaluim spre ridicol si ineficient ....nu mai inteleg nik
    0 1
  • giurgea nelu
    LOGAN V AN
    e binevenita,indiferent de ce zic altii.sper sa am ocazia sa-i fac o proba,poate face-ti una un pic mai mare,e mai mica decat papucul meu (DACIA)
    1 0
  • dan_daniel28
    logan
    sper ca nu este o prostie de masina mie unul nu prea imi place gama logan dar tinand cont de motorizare este opk
    1 0
  • van
    daca vrei sa transporti un frigider ,cum faci? il culci? si il scoti terci dupa aia?
    0 1
  • logan
    am un golan si trag de el de rup
    nu am probleme merge
    pentru cine vrea performanta.......poate da ,se merita comentarile.Dar cand noi nu avem unde circula.
    La ce sa bag bani in una benga si sa o rup prin gropi.
    Trebuie sa am chimical la creier.
    Cand o sa avem drumuri o sa critic si eu,dar pana atunci am sa-mi scot palaria in fata acestei masini.La ce bani am dat pe ea se merita..
    1 0
  • Sunteti niste frustrati
    Care e problema idiotilor??? Unde mai cumparati voi o furgoneta noua cu 6000E ????? Oricare masina de acest tip, de la concurenti este cu 50% mai scumpa!!! Bine ca aveti voi bani sa cumparati VW sau alte marci
    1 0
  • Ciudat....
    BR
    Personal am condus Logan Van peste 200 km, inainte sa fie prezentata publicului....merge bine. Intr-adevar nu ai confortul unei msini straine cu pretentii...dar trebuie sa luam si pretul masinii care este mult sub pretul masinilor din import. Nu o va cumpara toata lumea...nici nu se doreste, Logan Van a aparut pentru a umple golul lasat de pick-up. O utilitara adevarata va aparea probabil anul viitor. O masina cu adevarat noua...nu un breck modificat. Masina nu se adreseaza unui segment nou de piata...ci vechilor clienti de pick-up si micilor intreprinzatori care nu au de investit 13.000 de euro intr-o masina care sa le aduca acelasi profit ca una de 7.000. Referitor la Logan...recunosc nu e o masina frumoasa...nici nu cred ca si-au dorit una. Au lasat o masina la preturi oarecum accesibila pentru tarile in curs de dezvoltare. Pentru cineva care are acces la un calculator si isi da interesul va vedea ca Loganul este in topul multor tari ca si numar de masini vandute. Nu sunt fan Logan...am alta masina din import dar o am din alte motive nu pentru ca nu mi s-ar potrivi o dacie. Sunt oricum mandru pentru ca Dacia a lansat prima masina romaneasca...pentru ca asta e Loganul. Pentru cei care vor mai mult ii asigur ca atunci cand nivelul de salarizare al romanilor va creste...vor avea alta masina. Cu siguranta va fi asa. Nu mai criticati fara sa cunoasteti
    1 0
  • Van
    nu imi plac usile laterale....dar macar si astea care is le are in serie. am vazut ca la concurenta sunt optionale
    0 0
  • Traian - Scoala Plus
    incredibil!
    De necrezut, dar aceasta este realitatea! Definitiv UAP-ul a trecut in istorie. Inco data sucess la al patrulea Logan ! Salutari
    1 0
  • sergiu
    bun
    dar...credeam ca o sa fie mai ieftin ca sedanu :( eu conduc un logan de 30 mii...si am o singura parere....pentru banii pe care iam dat E CEA MAI BUNA MASINA NOUA!!!
    1 0
  • Rotran
    Din necesitate
    Cand ai nevoie cumperi. La asa pretz!
    1 0
  • annmary
    van
    decat un auto sh cu 13 000 E nu crezi ca e mai bun un LOGAN VAN nou cu 10 000 E ????!!!De ce aduceti critici nefondate, ati vazut sau condus voi LV ?
    1 0
  • logan van
    ba ce mai vreti mai romani kalici aci e vorba de o masina de marfa de carat ce pretentii aveti sunteti niste prosti luativa kal cu caruta cai mai ieftina voi astia antipatici probabil vo dat si voua dumnezeu o masina straina si acu veniti cu jargoane de astea de 2 lei de fapt romanul e calic fudul
    1 0
  • ie muti oameni aici ca ie sub marea majoritate
    bai oameni buni(sau copii)nu va inteleg de ce atatea mofturi in legatura cu loganu asta...traim in romania bai fratilor!Daciile din 74' care totusi se mai misca pe strazile noaste cu gropi va plac?Trebuia sa apara o schimbare radicala si la dacia..cum vrem sa evoluam daca noi nu apar noi modele,noi tehnologii.Eu zic ca dotarile de pe logan van sunt destul de acceptabil ,chiar de cea mai noua generatie(airbaguri laterale..etc)Eu personal o sa ma duc zilele acestea sa fac un drive-test cu logan van dci.Nu cred ca ma va dezamagi avand in vedere ca e o masina noua(ma refer la componentele fizica cat si ca model)deci nu prea vad de ce nu e buna?Ca arata cum arata?Uitati-va fratior si la alte modele Renault kangoo,citroen etc...ca nu-s mai breze sau mai dotate.Cred ca e o afacere destul de buna iar in privinta motorizarlor ce vreti dci de 100 de cai?pai nici macar Reno pe modelele lor nu au toate Euro4,dapai sa avem noi pe Dacia un brand cumparat de Reno...si asa se vinde prea bine.Nu cred ca le-a conveni celor de la Renault ca Dacia sa fie dotata,sa arate mai bine ca modelele lor si sa fie si mai ieftina.Cu multa stima si respect pt. toti posesorii de Dacia indiferent de care(1100-1300...si-au facut si isi fac treaba in continuare)
    1 0
  • Dacia Logan van
    Usa din stanga-spate este total inutila pentru transportul materialelor. Van-ul va costa mai putin fara ea si vom avea o problema mai putin pe cap. In rest, la acest tip de masina utilitatea si fiabilitatea trebuie sa fie puse pe primul loc.
    0 0
  • LOGAN VAN
    E buna baieti, poate ar trebui putin mai inalta.
    0 0
  • tacheemilian
    logan van
    voi nu vedeti ca este singura masina intrata in cartea recordurilor pt ca are 5(cinci) YALE!!!
    0 0
  • degeaba la-u facut
    degeaba la-u facut daca sunt scumpe si eu mi-am luat un logan van la un pret de ma dat pe spate 10,500 euro
    0 0
  • sztufi
    Logan Van
    Dupa toate comentariile scrise tin sa va anunt ca am 3 buc. de
    loganuri in firma -Van 1,4 Mpi ,Van 1,6 Mpi , MCV 1,6Mpi doua din
    ele din 2007 , au km aprox 80.000 ,cite una , nu am avut probleme
    deosebite cu nici una din ele ,sint foarte stabile ,super consum,
    cel de 1,4 este mai lenes dar daca te obisnuiesti cu ea e super.
    MCV -ul a circulat pe autostrazile din Ungaria,Austria,Germania,
    Italia,Spania si tin sa va anunt ca sa descurcat de minune.
    Eu va recomand tuturor aceasta masina !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru