Alfa MiTo "Kit One", debutul Magneti Marelli în lumea tuningului

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.05.2010
Magneti Marelli Elaborazione este proaspăt înfiinţata divizie de tuning a furnizorului italian. Prima creaţie a tunerului are la bază actualul Alfa Romeo MiTo.

Succesul de care se bucură Magneti Marelli pe piaţa furnizorilor de performanţă i-a făcut pe oficiali să caute o extensie a brandului în lumea tuningului. Aşa a luat naştere divizia Magneti Marelli Elaborazioni, specializată în modificarea modelelor de serie.

Italienii nu au stat foarte mult pe gânduri, dezvoltând deja un pachet de tuning pentru actualul Alfa Romeo MiTo, botezat "Kit One". Pachetul de accesorii include o suspensie care coboară garda la sol cu 30 de mm, o nouă evacuare cu două terminaţii, discuri de frână cu diametru de 305 mm, marca Brembo, şi o noua unitate electronică de control, care plusează cu 31 de cai putere.

Aspectul exterior este conturat de un set de jante de 18 inch, cu finisaj negru, şi de un bodykit pregătit de Carozzeria Castagna din Milano, care va fi produs în doar 200 de exemplare.

Pe viitor, Magneti Marelli Elaborazioni va pregăti kituri de tuning şi pentru Fiat 500 şi Punto Evo. Specializat pe modelele produse de grupul Fiat, tunerul italian va exploata la maxim şi colaborarea acestuia cu Chrysler, urmând sa se preocupe şi de performanţele şi aspectul maşinilor din gama constructorilor americani, Dodge sau Jeep.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • arata profi
    si chiar au un design de bun simt
    6 0
  • schumi
    ...
    Foarte original kitul. Imi place.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru