Alfa Romeo 159 vine la Geneva cu o noua motorizare

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Alfa Romeo va dezvalui la Geneva o versiune nou, de 200 de cai putere, pentru modelul 159.

Standul Alfa Romeo de la Geneva va gazdui, alaturi de noul Mi.To GTA, si o noua versiune pe benzina a modelului 159. Existent deja de ceva timp pe piata, Alfa 159 va beneficia de serviciile unui motor de 1.8 litri pe benzina, supraalimentat, botezat Di Turbo Jet.

Anuntata initial pentru Lancia Delta, unitatea combina supraalimentarea cu injectia directa pentru a reusi sa livreze o putere totala de 200 de cai. Resursele sunt transmise puntii fata cu ajutorul unei cutii manuale cu sase trepte. Optional, motorizarea va putea fi cuplata si la o cutie automata, de asemenea cu sase rapoarte.

Motorul, care se va regasi si pe varianta sedan si pe cea Sportwagon, este o versiune mai putin potenta a unitatii asteptate pe Alfa Mi.To GTA, unde cei 1.8 litri vor dezvolta probabil 240 de cai.

In prezent, publicul european poate opta intre patru motorizari pe benzina, disponibile pe Alfa 159: 1.8 litri si 140 de cai, 1.9 litri si 160 de cai, 2.2 litri si 185 de cai si un V6 de 3.2 litri si 265 de cai putere.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru