Alfa Romeo 4C va fi produs începând cu 2013 la uzina Maserati din Modena

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.04.2012
Fanii Alfa Romeo care îşi doresc un model sportiv accesibil au motive de bucurie. Noul Alfa 4C, fratele mai mic al lui 8C Competizione, va fi produs în serie începând cu anul 2013.

Alfa Romeo a anunţat faptul că viitorul model 4C, prefigurat de versiunea concept prezentată la Geneva în 2011, va fi produs de Maserati la fabrica pe care marca sportivă italiană o are la Modena. 

În acest moment, pe benzile de producţie ale uzinei din Modena se fac modificările necesare pentru găzduirea asamblării noului model sport al celor de la Alfa Roomeo, începerea efectivă a producţiei urmând să aibă loc la începutul anului viitor. Fabrica Maserati va ajunge astfel la un ritm de producţie de 50.000 de maşini pe an, celelalte două modele asamblate aici - Maserati GranTurismo şi Maserati GranCabrio - completând linia de modele care văd lumina zilei la Modena.

Sindicatele Maserati şi-au exprimat deja mulţumirea faţă de decizia celor de la Alfa Romeo, cifrele de producţie vizate fiind garanţiile menţinerii locurilor de muncă actuale în contextul unei pieţe italiene care se află în cădere liberă (-21% faţă de 2011).

via | Motori

Comentarii (3)

  • grigore
    Nu mai pot...
    ...de bucurie...
    6 5
  • daca vor incepe productia in 2013 pe strada primele modele o sa le avem in 2014 ... initial modelul trebuia sa fie pe strazi in 2012! 'om trai si 'om vedea si minunea asta (cand spun minune ma refer la "promisiunea" lor)
    2 2
  • Ce conteaza?
    As astepta o viata dupa masina asta, doar ca sa o pot conduce 10 minute
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru