Alfa Romeo 6C 3200 Cento: studiu de design

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.06.2010
Alfa Romeo 6C 3200 Cento este un studiu de design dedicat constructorului italian cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de la înfiinţare.

Compania de design 1754 Fuori dell’ ordinario a creat pentru celebrarea celor 100 de ani de la înfiinţarea constructorului Alfa Romeo un studiu de design botezat Alfa Romeo 6C 3200 Cento.

Conceptul desenat de specialiştii italieni dispune de un design tipic Alfa. Acesta are în componenţa sa grila în forma de V, farurile adâncite în caroserie şi linia plafonului care se încheie cu un spoiler discret. Mijlocul de propulsie este un motor V6 de 3.2 litri care poate livra până la 250 de cai putere.

"6C Cento este un tribut adus constructorului Alfa Romeo care include elemente ale modelelor Spider, Brera şi 8C. Nu avem planuri pentru crearea unui concept bazat pe desenele noastre. În orice caz, dacă se va dori şi o versiune reală a acestei maşini nu vom ezita să o construim", a declarat un oficial 1754 Fuori dell’ ordinario.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru