Alfa Romeo Mi.To, 220 de cai de la Marangoni

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.11.2008
Marangoni a creat un kit special pentru Alfa Romeo Mi.To care stoarce 220 de cai putere din propulsorul T-Jet de 1.4 litri.

Esential

220 de cai putere dezvolta Mi.To dupa tratamentul Marangoni.

In acest weekend debuteaza la Essen in Germania, o noua editie a Salonului International de Tuning, eveniment la care si-au anuntat prezenta cele mai mari nume din industrie. Intrati de curand pe aceasta piata, cei de la Marangoni se vor prezenta la salonul german cu o creatie neobisnuita, botezata M430, care are la baza deja popularul Alfa Romeo Mi.To.

Tunerii au incercat sa amplifice caracterul sportiv al modelului cu o serie de accesorii neobisnuite pentru un exemplar Alfa Romeo. M430 dispune astfel de usi cu deschidere verticala, o garda la sol coborata cu aproximativ 40 de mm, un spoiler frontal nou cu prize de aer mai largi, un deflector din fibra de carbon in partea posterioara si patru tevi de esapament.

Exteriorul este personalizat prin caroseria in doua culori, rosu si alb, tonalitati regasite si la interior. In plus, pentru a asorta perfect creatia lor, Marangoni a echipat Mi.To cu un set de pneuri rosii de performanta, fixate pe jante de 18 inch din aliaj.

Marangoni a operat schimbari importante si sub capota, unde a reusit sa faca minuni cu motorul de 1.4 litri T-Jet.

Dupa tratamentul aplicat de mecanicii tunerului, M430 livreaza cu 65 de cai putere mai mult decat versiunea de top, adica un total de 220 de cai putere.

Cu aceste resurse sub capota, M430 egaleaza performantele unor modele de serie puternice, ca Ford Focus ST si Renault Megane RS R27, si ameninta suprematia Mini.

via | WorldCarFans  

Comentarii (2)

  • !!
    O fi avand 220 de cai , dar spoilerul ala de pe fata este un pic mai urat decat fecalele unui urangutan dupa o masa copioasa de furnici si banane. Mai are si usile de blink blink , nici 1000 de cai daca ar avea tot nu as da banii pe asa ceva. Trebuiau sa o lase stock d.p.d.v. al caroserie!

    O zi buna !
    0 0
  • gheorghe ala anti-logan
    pt GT
    gusturile si palmele nu se discuta,tu ti-ai dat singur o palma,cu blink blink care e bling-bling,si care nu se regaseste pe masina...bling-uitul inseamna jante cromate supradimensionate,accesorii care sar in ochi cu cristale ,auriu,si "flash-uri" vizuale...nici decum niste lambo-doors...care au tinut intotdeauna de tuning nu de bling...meeeeeeega GT...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru