Am testat Chevrolet Epica!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.06.2008
Automarket a testat, in cadrul unui eveniment organizat de GM in Polonia, Chevrolet Epica cu cutie automata in 6 trepte.

Esential

150 CP are sedanul motorizat de un diesel de 2.0 litri.

Cand vorbim de sedanuri din clasa de lux ne gandim la modele marca Mercedes, BMW sau Lexus, dar uitam ca mai exista si alte optiuni pe piata, optiuni si la indemana muritorilor de rand. Pornind de la acest lucru m-am gandit ca merita staruit asupra modelului Chevrolet Epica.

Desi este vorba despre un model lansat in 2006, Chevrolet a adus un aer proaspat in gama sedanului Epica. Este vorba de noua cutie automata in sase trepte disponibila pe versiunea diesel de 2.0 litri si 150 CP. Chevrolet a lansat printr-un eveniment organizat la Wroclaw, in Polonia, noul Aveo cu trei usi. Marca GM a pus la dispozitia jurnalistilor prezenti la eveniment si noul Chevrolet Epica cu cutie de viteze automata in sase trepte.

Dar sa nu vorbim inca de acum despre noutatea tehnica a modelului Epica si sa amintim cum sau cu ce se mananca modelul Chevrolet. Ma opresc asupra versiunii diesel pe care am testat-o pe drumurile de “tara” din jurul orasului Wroclaw.

Mai multe pot fi citite pe sectiunea drive-test! 

Taguri: Chevrolet, Epica

Comentarii (4)

  • ... ciuperca este o ciuperca...
    150 CP are sedanul motorizat de un diesel de 150CP?... ioi...:P
    0 0
  • fara jigniri! merci de atentionare, in schimb!
    sa nu confuindam oboseala cu alte lucruri... de criticat e usor
    0 0
  • Nu era jignire...
    Era o zicatoare, parafrazand textul de mai sus, dar ma bucur ca s-a "rezolvat" greseala :P
    0 0
  • AndreiRN
    Vreau si eu
    Asa model ar fi foarte bine primit peste ocean dar din pacate politica GM este sa vanda numai masini pe benzina in tara de origine.
    Atunci ne multumim cu MBZ in pierderea lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru