Am testat Fiat Linea!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.11.2007
Automarket a testat pe traseul Bucuresti - Sibiu sedanul Fiat Linea 1.3 Multijet 90 CP.

Esential

90 de cai putere are propulsorul Multijet de 1.3 litri.

Proaspat lansata pe piata romaneasca in aceasta vara, berlina italiana se adreseaza unui public larg insa momentan nu impresioneaza prea mult din cauza motorizarilor slabe. Romanii nu au de ales decat intre versiunea pe benzina de 1.4 litri si 77 de cai putere si Multijet-ul de 1.3 litri si 90 de cai.

Intre cele doua motorizari, am ales pentru test-drive diesel-ul, celebrul propulsor Fiat fiind insa depasit de situatie pe sedanul Linea.

Vezi impresiile si opiniile noastre despre sedanul Fiat Linea in sectiunea de Drive-Test!

Taguri: Fiat Linea

Comentarii (3)

  • tot eu cu Meganu
    linea 1.3 diesel
    Hmmm, in concluzie este de tot ca..catu masina asta. mai pui un pic si-ti iet tata Ford Focus, sau Megane - In focus se sta cel mai bine la volan la 1,83 m si 85 KG. eu am ramas lipit in scaun, si mi-am soptit in barba" de ce nu am bani si eu de o asemenea masina ??. Oricum sunt foarte multumit si de meganu meu (2002) 1.6 16V. Masina fuge bine 180 pe autostrada (si mai poate - 5300 rot/min) daca te grabesti asta este trebuie sa platesti - consuma cam 10 ca in bucuresti. iar pe valea oltului se tine bine in curbe, eu de cele mai multe ori sunt 2 in masina si 2 saci de graunte in prtbagaj - am pasarele (porumbei). asa ca cine vrea sa-si ia un megane , nu face rau deloc, la 6500-7000 in fct de nr de km are o masina buna (spatioasa inalta fata de sol- in romaniaa chiar trebuie)
    0 0
  • cipristar
    Si inca ceva... Acest fiat Linea consuma undeva la 12 litri in oras...e bine rau! :)
    0 0
  • george
    am cumparat un fiat line a dar nu am primit manualul de utilizare decat in limba italiana .Daca poate cineva sa ma ajute cu un manual in limba romana sa-mi spuna daca poate fi gasit pe un site. ID george_pastrama@yahoo.com
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru