Comentarii (15)

  • ****
    Cum domnilor o anvelopa premiu-lux Michelin sa tina 45000km ??? pai am anvelope in zona low cost si am 60000 km si au ajuns la puctele minime
    2 19
  • Comparatii
    De ce compara Michelin cu Bridgestone?
    Continetal sunt cele mai bune la franare p euscat cat si pe asfalt ud.
    De ce nu compara cu un Continental Sport Contact sa vedem atunci care sunt diferentele!
    10 8
  • Alex radoi
    @antonny
    O anvelopa premium trebuie sa ofere in primul rand performanta, in detrimentul durabilitatii. Se presupune ca cine isi permite o anvelopa mai scumpa, nu trage de ea ca noi, sarantocii. Si eu am Michelin Energy (cu care a venit masina din fabrica) si am parcurs 50-55.000km cu ele. La gradul de uzura actual, s-ar putea sa ajung la 70.000km pana sa ating marcajele minime. Sunt durabile, dar nu au nici pe departe aderenta cea mai buna.
    17 0
  • Aceste pneuri doresc a fi in "esalonul 2" dpdv pret+performante? (in spatele pneurilor PilotSport presupun) ... pentru ca vad ca au fost comparate cu Br Turanza (er300 probabil) care sunt in "esalonul 2" in linia de la Bridgestone.
    1 1
  • 2013
    Pana la sfarsitul lui 2013, vor mai iesi multe alte pneuri de la Dunlop, Continental si Pirelli, care probabil vor fi la fel de bune, daca nu mai bune, decat aceste Michelin-uri.
    Pe acest test organizat de Michelin il vad ca pe un efort de marketing, ca in momentul de fata Michelin exceleaza doar la anvelopele de iarna(si nu intotdeauna).
    5 3
  • Ati testat?
    Voi nu ati testat nimic, domnii de la Michelin au testat, miroase a reclama ;;)
    7 2
  • au rontait poate
    au testat gradul de uzura al anvelopei dupa o zis de mestecat.(pierdut vremea prin spania)...totusi bine ca nu la munci agricole.
    2 3
  • mda
    masina mea venit cu michelin energy saver,asta iarna am cumparat goodyear ultra grip 7+(195/65/r15..cumparate dupa comentariile de pe net atit straine cit si mioritice)....dezamagit de amindoua..adica pe masina dinainte am folosit niste marci mai ieftine(nici nu mai stiu ce ,dar principalul criteriu a fost pretul cel mai mic) si am avut un comportament rutier al masinii mult mai bun decit cu brand-urile astea (e foarte adevarat ca si masina anterioara avea vreo 250 kg mai putin)...asa ca pina la urma nu stiu ce sa zic,constructorii incearca, tu cumperi la preturi de preturi si daca ai nimerit-o bine bine,daca nu ,ai luat-o in freza ...si uite asa iese grecia din criza !ha!HaHa
    1 1
  • cum sa te swcarpini in dreapta cu mina stinga
    ba frate da la ce drac foloseste timpenia aia de cod?????poate sa ma lamureasca si pe mine cineva???dupa ce ca nu-i inteleg rostul il mai si ''infrunziti'' cu o gramada de linii si liniute...eu le propun la baietii de la automarket sa ne trimita coduri pe care sa le razuim acasa..o sa fie si mai interesant....ha, m-am prins ..sa-nvat tastatura!!!!!!
    0 1
  • tih
    yessssssssssssssss!pe asta l-am nimerit din a doua incercare!!!incep sa progresez
    0 1
  • @ccp - este o problema cu generatorul de coduri pe unele browsere.. nu esti singurul care trebuie sa bage doua coduri pentru a putea posta
    0 0
  • @unckle
    ok, dar la ce folosesc?(pe bune)
    0 0
  • OVIDIU
    ANVELOPE
    COMPARATIE CORECTA
    ULTIMUL NUMAR AUTOBILD TEST ANVELOPE IARNA ESTE ADEVARAT
    LOCUL
    1 MICHELIN
    2 BRIDGESTONE
    CONTI ESTE UNDEVA LA MIJLOC
    ACEASTA ESTE ORDINEA DE ANI DE ZILE LA PRIMELE DOUA
    INTELEG CA ANVELOPA CONTI ESTE GERMANA DAR NICI MACAR CEI DE LA AUTOBILD NU AU INDRAZNIT SA SPUNA DECAT REALITATEA
    NOI FACEM CLASAMENTE DUPA CUM VREM
    3 0
  • OVIDIU
    ANVELOPE
    DURATA DE EXPLOATARE OPTIMA
    25.000KM MAXIM 35.000KM
    45.000KM ESTE MULT
    1 2
  • bobocx
    video demo cu primacy 3
    http://www.youtube.com/watch?v=cXL7XwoI2ug&feature=plcp
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru