Americanii au creat un Lamborghini Murcielago de 1100 CP

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Tunerii americani de la Heffner au supraalimentat un Lamborgini Murcielago cu ajutorul a doua turbine. Modelul dezvolta acum 1100 CP, dar timpul 0-100 nu a fost anuntat din cauza unei probleme de aderenta.

Inginerii americani de la Heffner au creat un Lamborghini Murcielago TwinTurbo, care dezvolta 1100 CP la roata. Modelul este atat de puternic incat are anumite probleme de aderenta, asa ca timpii de acceleratie 0-100 si 0-200 ai acestuia nu au fost anuntati. Cu toate acestea inginerii Heffner anunta ca modelul poate accelera de la 100 la 210 km/h in doar 5.1, lucru care se intampla in versiunea de 950 CP.

Din pacate pentru tunerii americani, Lamborghini Murcielago a fost convertit la tractiune spate, iar aderenta este deja o problema pentru versiunea modificata a acestui model. Astfel, acestia trebuie sa opereze modificari la nivelul sistemului de control al tractiunii, in incercarea de a controla mai bine puterea propulsorului V12 twin turbo al acestui model. O alta posibilitate pentru americani ar fi crearea unui sistem de tractiune integrala mai rezistent, care sa suporte cei 1100 CP ai noului propulsor modificat.

Americanii de la Heffner anunta ca nu au terminat dezvoltarea versiunii proprie a lui Murcielago, si promit ca vor opera numeroase imbunatatiri acestui model, pana cand vor obtine un rezultat finit de care vor fi multumiti.

Pana atunci, fanii Lamborghini raman impresionati de cresterea fulminanta de putere, mai ales daca luam in vedere faptul ca Murcielago dezvolta 580 CP la plecarea din fabrica din Sant'Agata.

Via | CarandDriver

Comentarii (2)

  • Ciudat
    In afara de motor, care are o placuta pe care sccrie "6.2", si ce am citit la ei pe site, pot jura ca acesta este un Murcielago LP640.
    Oricum, interesanta masina, sper sa ii monteze un sistem de tractiune integrala, este mult prea multa putere pentru tractiune spate
    4 0
  • dap e ceva putere acolo...mai ramane o liniuta intre el si veyron sa vedem ce va iesi,totusi as paria la limita cu veyronul il face cu greu dar il face sigur pana in 400 daca sunt ceva km de drum drept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru