Americanii bogati prefera Porsche

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.04.2007
Marca germana Porsche este vazuta de americanii bogati drept cea mai buna pentru achizitionare.

Institutul Luxului din New York a declarat Porsche cea mai prestigiosa marca premium. Aceasta distinctie este primita de compania Porsche pentru al treilea an consecutiv.

Sondajul efectuat a dus la chestionarea unui numar de 1600 de persoane cu venituri mari. Mai precis aceste persoane au un profit anual mediu de cel putin 313.000 dolari si proprietati in valoare de circa 3,3 milioane dolari.

Perceptia clientului este totul in segmentul auto de lux. Acesta distinctie demonstreaza ca marca Porsche reuseste sa ofere satisfactii intr-o lume auto extrem de competitiva. Prin produsele noastre, am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor de orice fel ale clientilor”, a spus Peter Schwarzenbauer, Presedinte si CEO Porsche pentru America de Nord.

Comentarii (2)

  • oameni destepti
    stiu ce sa aleaga! doar ati vazut ca ferrari-urile se aprind tot mai des!
    0 0
  • Porsche- eu zic ca la clasa lux se gaseste si BMW-ul
    nu cred ce se spune mai sus...am rude in Canada care au spus ca in general Porsche-uri sunt mai putine ca BMW-uri 760 sau X5 si nu neaparat luxul ii face pe cei din america sa cumpere masini ci siguranta, Porsche-ul este mai ieftin decat multe alte masini cu adevarat de lux care sunt si sportive...ce daca se aprind masinile de la ferrari cu siguranta sunt mult mai luxoase decat porche-urile....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru