Angajatii Jaguar si Land Rover sustin Tata

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.11.2007
Tata se bucura si de sustinerea sindicatelor Jaguar si Land Rover pentru preluarea celor doua companii britanice.

Vanzarea Jaguar si Land Rover a starnit un val de reactii si in randul muncitorilor, care si-au exprimat parerea prin intermediul sindicatelor. In acest moment singurul candidat viabil pentru preluarea celor doua branduri britanice este Tata Motors, indienii inaintand o oferta mai buna decat cea a celorlalti concurenti One Equity Partners si Mahindra & Mahindra.

Liderii sindicali ai celor doua companii britanice si-au exprimat votul de sustinere pentru conglomeratul indian, considerand ca in acest moment Tata Motors este singurul grup cu experienta si cu resurse financiare importante. Desi initial sindicatele s-au opus vanzarii Jaguar si Land Rover, liderii au revenit asupra reactiilor si s-au decis sa sustina candidatul votat de muncitori.

Desi nu va avea un impact prea mare asupra tranzactiei, opinia muncitorilor va conta probabil foarte mult pentru Tata care are acum un motiv in plus sa lupte pentru cele doua companii.

Comentarii (2)

  • melman
    Fordul....?
    Cu Ford ce se mai intampla, mai vine???
    Sau o ia Ungaria inainte, o tara cu mare... experianta in industria auto.
    Sa auzim de bine!!!
    0 0
  • AndreiRN
    Britanici
    Si astfel britanici nu au si ei o masina a lor. Subventiile primite in ani '80 au distrus sistemul competitiv de productie in Marea Britanie pana la punctul falimentar cand au fost cumparati de alti.
    Fordul se reorganizeaza folosind filozofia de la Toyota si se leapada de cei neprofitabili reinvestind in propria lor productie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru