Anul acesta Skoda va atinge un nou record de vânzări

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.12.2010
Skoda s-a bucurat de o evoluţie bună anul acesta. Constructorul ceh raportează deja vânzări mai mari ca cele de anul trecut şi se îndreaptă spre un nou record absolut.

După o evoluţie pozitivă în primele luni ale anului, Skoda anunţă acum că va depăşi previziunile pentru anul acesta şi va stabili un nou record personal. Anul 2010 se anunţă unul cu vânzări record pentru constructorul ceh, care a depăşit deja totalul exemplarelor livrate pe parcursul lui 2009.

În intervalul ianuarie-noiembrie, Skoda a reuşit să vândă peste 700.000 de maşini, o creştere cu 12.3 procente, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Având în vedere faptul că pe tot parcursul lui 2009 cehii au vândut 684.200 de unităţi, este normal ca 2010 să consemneze o cifră istorică pentru subsidiarul Volkswagen.

Trendul ascendent se datorează în primul rând cererilor de pe pieţe ca India, China şi Rusia. La obţinerea cifrelor record au ajutat însă şi pieţele emergente, cum este Egiptul, unde rezultatele au crescut cu 150%. 

via | autocar

Comentarii (1)

  • Marian
    Din Egipt li se trage
    Asta cu 150% e cea mai tare. Anul trecut au vandut 6 si acum aun vandut 9 si au crestere de 150%. Numai ca anul trecut au vandut 4 octavii si 2 superb si acum 5 fabii si un roomster.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru